Pēc sešu gadu pārtraukuma uz lielās skatuves kāps «Tā Tā Tā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Egons Reiters

Kopš grupas darbības pārtraukuma 2010. gadā pirmoreiz uz lielās skatuves kāps pašmāju apvienība «Tā Tā Tā». Īpašā uzstāšanās notiks Liepājas pludmales festivālā «LMT Summer Sound»

Grupas «Tā Tā Tā» kodolu veido Artis Dvarionas (radiodīdžejs un kādreizējais grupas R.A.P. vokālists) un Reinis Briģis (ģitārists, kādreizējais Double Faced Eels dalībnieks). 2009. gadā duets kļuva pazīstams un «Latvian Airplay TOP40» galvgali sasniedza ar radiosingliem «Tu esi dinamīts» un «Ja nu tā esi tu». 2010. gadā «Tā Tā Tā» nāca klajā ar singlu un videoklipu «Domino». Interesanti, ka grupas pati pirmā uzstāšanās notikusi tieši Liepājā, tāpēc jo zīmīga ir apvienības atgriešanās pēc ieturētās pauzes Liepājas pludmales festivālā «LMT Summer Sound».

Jau ziņots, ka šovasar festivāla galveno viesu vidū būs britu mūziķis Kings Čārlzs («King Charles») un beļģu elektroniskās mūzikas pārstāvis «Lost Frequencies», vācu puišu duets «Milky Chance», pašmāju reperis Ozols, muzikālā apvienība «Bermudu divstūris», grupa «Dzelzs vilks», Aija Andrejeva, «Intars Busulis & abonementa orķestris», «Linga» un vēl citi mākslinieki.

Festivāla biļetes pieejamas visās «Biļešu servisa» kasēs Latvijā un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu