Aicina novērtēt Liepājas teātra 109.sezonas jauniestudējumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liepajas teātris

Liepājas Kultūras pārvalde aicina skatītājus novērtēt šajā Liepājas teātra sezonā radītos jaundarbus, nosakot labāko sezonas izrādi, kā arī spilgtāko aktieri un aktrisi gan pirmā, gan otrā plāna lomās.

Savu viedokli Liepājas teātra izrāžu skatītāji var izteikt gan interneta balsojumā http://liepajaskultura.lv/balsosana/, gan aizpildot anketas, kas pieejamas Liepājas teātrī, tirdzniecības centrā «Ostmala» teātra kasē un koncertzāles «Lielais dzintars» informācijas centrā.

Lai rezultāti būtu objektīvāki, savu vērtējumu sniegs arī pieci Latvijas teātra kritiķi. Balsot var līdz 8. jūnijam, taču rezultātu paziņošana notiks 10. jūnijā Liepājas teātrī pēc šīs sezonas pēdējās, Gaļinas Poliščukas iestudētās izrādes «Mūsu pilsētiņa».

Atgādinām, ka par skatītāju visaugstāk novērtēto jauniestudējumu pagājušajā sezonā kļuva Lauras Grozas-Ķiberes režisētais Džordža Orvela romāns «1984». Par labāko aktieri skatītāji atzina Egonu Dombrovski (Vinstons Smits izrādē «1984»), par labāko aktrisi – Inesi Kučinsku (Žanna izrādē «Žanna»; lomas izrādē «Mans Blasters ir izlādējies»), par labāko aktrisi otrā plāna lomā tika atzīta Anete Berķe (Vizbulīte izrādē «Indulis un Ārija»; Malduguns Ta-Dā izrādē «Bezgalīgo stāstu stāsts»; Veronika izrādē «Zelta pods»; Helēna izrādē «Klibais no Inišmānas»), savukārt par labāko aktieri otrā plāna lomā tika novērtēts Gatis Maliks (Mintauts izrādē «Indulis un Ārija»; Valters un Lielais Melnais izrādē «Bezgalīgo stāstu stāsts»; O’Braiens izrādē «1984»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu