Maikls Džeksons bijis ķīmiski kastrēts, paziņo viņa ārsts (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc Džo Džeksona nāves skandalozais ārsts Konrāds Murejs (Conrad Murray) ir publiskojis jaunus paziņojumus par tēva un dēla attiecībām starp Džo un Maiklu Džeksoniem.

Murejs, kurš 2011. gadā tika notiesāts par nomierinoša līdzekļa letālas devas ievadīšanu Maiklam Džeksonam, nosauca Džo Džeksonu par «vienu no sliktākajiem tēviem visā vēsturē».

«Tā nežēlība, kas Maiklam bija jāpiedzīvo no tēva rokām... Tas, ka viņš bija ķīmiski kastrēts, lai saglabātu savu augsto balsi, nav vārdos aprakstāms,» paziņoja ārsts.

Murejs norādīja, ka «nenotrausīs nevienu asaru par šā ļaunā cilvēka aiziešanu». «Tā jau saka, ka tikai labi cilvēki mirst jauni, tādēļ es ceru, ka Džo Džeksons atradīs vietu ellē.»

Šī nav pirmā reize, kad Murejs ir izteicies, ka Maikls ir bijis ķīmiski kastrēts. Iepriekš kardiologs savā grāmatā apsūdzēja Džo Džeksonu, ka viņš Maiklam 12 gadu vecumā ir piespiedis ievadīt hormonu injekcijas, lai izārstētu viņa akni un neļautu mainīties balsij.

2013. gadā Murejs tika atbrīvots no apcietinājuma un viņa licence praktizēt medicīnu tika anulēta trīs ASV štatos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu