Prinča Čārlza krustmeita arestēta par skandalēšanu lidostā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Prinča Čārlza krustmeita Tara Pelmere Tomkinsone (42) 21.decembrī tika arestēta Hītrovas lidostā Londonā, jo sarīkojusi skandālu.

Sabiedrības dāma Tara Pelmere aizvadītās nedēļas nogalē netika ielaista Hītrovas lidostas «smalko ļautiņu» biznesa klases atpūtas telpā, tāpēc sarīkoja īstu skandālu. Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka prinča Čārlza krustmeita aiz dusmām sākusi trakot un plēst ārā pieaudzētās matu šķipsnas.

To pamanījuši vairāki likumsargi un sabiedrības dāmu arestējuši. Pelmere tika nogādāta Londonas policijas iecirknī, no kurienes vēlāk tika arī atbrīvota.

Tara bija ieplānojusi doties ceļojumā uz Šveices slēpošanas kūrortu, kur bija paredzēts svinēt viņas 43. dzimšanas dienu.

Šī arī nav pirmā reize, kad viņa iekūlusies nepatikšanās tieši lidostā. Šī gada martā viņa tika aizturēta Cīrihes lidostā, jo viņas «Chanel» augstpapēžu kurpju papēži izskatījās pēc šaujamieročiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu