Sākas alus svētki «Latviabeerfest 2016»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau trešdien Vērmanes dārzā sāksies alus svētki «Latviabeerfest 2016». Svētki norisināsies līdz 29. maijam. Būs iespēja baudīt jaunas un jau iecienītas alus šķirnes, nogaršot vietējo meistaru gatavotos gardumus, piedalīties aktīvās atpūtas pasākumos, dejot, dziedāt, klausīties mūziku, kā arī apskatīt un iegādāties amatnieku darinājumus īpaši izveidotā amatnieku tirdziņā. Festivāla atklāšana 25. maijā plkst. 15.00.

Pasākuma dalībniekus un visus interesentus uzrunās un izklaidēs neatkārtojamais un vienmēr atraktīvais Ufo.

«Šī būs interesanta interneta radio BoomFM un Alus festivāla sadarbība - radio BoomFM piecas dienas pārtaps par Beer FM. Un manā 25 gadu radio darba pieredzē šī būs ilgākā tiešraide no notikuma vietas,» Latviabeerfest 2016 aktuālāko jaunumu komentē Kaspars Upacieris.

«Radio studijā Vērmanes dārzā kopā ar mani šīs piecas dienas darbosies Jānis Strapcāns, Atis Zviedris un Laura Stūrīte. Ar Lauru kopā ir strādāts radio BoomFM, bet ar Jāni un Ati kopā darbošos pirmo reizi. Domāju, ka visam jābūt labi.»

Festivāla rīkotāji parūpējušies par interaktīvo festivāla apmeklētāju un dalībnieku dalību raidstacijas satura veidošanā – raidstacijas mājaslapā būs pieejams Twitter panelis savstarpējai komunikācijai – dalīties iespaidos par festivāla norisi, sveikt savus mīļos, veidot muzikālo programmu, kā arī festivāla dalībnieki varēs reklamēt piedāvāto produkciju un izziņot jaunumus apmeklētājiem.

Festivāla apmeklētājus priecēs tādas grupas kā «Silja» no Igaunijas, grupa «Bruģis», Normunds Jakušenoks un grupa «Karakums», «Russian Kalbussian» no Krievijas, «Laimas muzikanti», «Laiptai» no Lietuvas, grupa «Wild detroit Gang», «Homeopāti.lv» u.c. grupas. Atraktīvākie apmeklētāji varēs piedalīties dažādos Latviabeerfest konkursos – «Miss Latviabeerfest 2016», «Studentu karaoke – Dziesmu kari», «Alus vēders».

Festivāla laikā pulcēsies 36 vietējo alus darītavu pārstāvji, kā arī aldari no Lietuvas, Igaunijas, ASV, Beļģijas, Vācijas, Čehijas un citām Eiropas valstīm, interesentiem piedāvājot simtiem dažādu zīmolu alus šķirņu. Neiztrūkstoša festivāla sastāvdaļa būs arī ēdieni, mūzika un citas izklaides.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu