Labdarības akcija «Suns redz tevi tādu, kāds tu esi» aizved patversmei ēdienu un segas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

22.decembra rītā dziedātāji Alekss Silvērs un Liera Štein, fotogrāfe Svetlana Mandrikova un dzīves stila portāls «Sejas» devās uz Juglas dzīvnieku patversmi, lasi suņiem un kaķiem nogādātu labdarības akcijā «Suns redz tevi tādu, kāds tu esi» saziedotās segas un par kalendāra ienākumiem iegādāto barību.

Jau no agra Rīta dziedātāji Alekss Silvērs un Liera Štein kopā ar dzīves stila portālu «Sejas» devās uz bāzi, lai par lētāku naudu iegādātos vairāk un labāku pārtiku dzīvniekiem. Beigu beigās izbraucot no bāzes ar ēdienu piepildīs bija vesels busiņš, kurš nodrošinās ķepaiņiem pilnus vēderus vismaz kādu laiku.

Pie patversmes akcijas atbalstītājiem un līdzautoriem pievienojās fotogrāfe un kalendāra idejas autore Svetlana Mandrikova.

Laipnie patversmes darbinieki bariņu atbraucēju izvadāja pa visām patversmes telpām iepazīstinot sākumā ar suņiem. Savus saimniekus Juglas dzīvnieku patversmē gaida septiņdesmit suņi un pāri par astoņdesmit kaķiem.

Suņu prieks ieraugot cilvēkus, izrādīšanās, lai piesaistītu uzmanību un vēlāk skumjās acis redzot, ka visi dodas prom un viņi nav izvēlēti doties līdzi salauza nevienu vien sirdi 22.decembra rītā.

Kaķi sākumā cilvēkus vēroja no malas, bet daudzi nespēja atturēties un labprāt iesaistījās spēlēs un izrādīja savu ziņkāri par cilvēkiem.

Dodoties prom no Juglas dzīvnieku patversmes ikvienam sirdī bija iekritis kāds dzīvnieks, kurš lika aizdomāties par cilvēku nežēlību, neiecietību un ļaunumu.

Ikvienam ir iespēja iegriezties Juglas dzīvnieku patversmē un atrast savu mīlestību ar kuru kopā doties mājās. Mīlestībai nav vecuma, nav sugas un nav izmēra, ja tu mīli, tad tu mīli, ja tev sāp sirds, tad sāp.

Ikvienam ir iespēja doties pastaigāties ar patversmes suņiem un palīdzēt tiem socializēties un kļūt par mīlestības pilniem mājdzīvniekiem.

Nepaliec vienaldzīgs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu