Modeles Keitas Aptones sirds ir salauzta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Modele Keita Aptone tik tikko nosvinēja saderināšanos un uz sarkanā paklāja demonstrēja savu milzīgo briljanta gredzenu, nu zvaigznes sirds ir salauzta. Zvaigznes radinieks izraisījis autoavāriju, pēc policijas domām, tā bijusi pašnāvība.

Modeles Keitas Aptones brālēns, kurš savus miljonus nopelnīja, pateicoties biznesam, martā piedzīvoja apsūdzības krāpniecībā.

Neilgi pēc apsūdzību izvirzīšanas un līdzekļu «iesaldēšanas» Odrijs Maklendons, braucot ar savu automašīnu, ietriecies sienā.

Policija autoavāriju uzskata par pašnāvību, fakts, ka viņai mīļš cilvēks atņēmis sev dzīvību, salauzis modeles Keitas Aptones sirdi.

Neviens no ģimenes nespēja pat iedomāties, ka biznesmenis tā rīkosies, visi bija gatvi ilglaicīgiem tiesu darbiem un labā vārda atgūšanai, bet Odrijs izvēlējās citu ceļu.

Nu Aptones līgavainim, futbola zvaigznei Džastinam Verlanderam nāksies pagaidīt ar kāzām, kamēr viņa līgava tiks pāri sēru periodam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu