Cīņa par iekļūšanu «Troksnis ringā» finālā turpinās kanālā RīgaTV 24

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aizvadītajā sestdienā, 21.maijā pulksten 22:00, kanālā RīgaTV 24 bija skatāms mūzikas šovs «Troksnis ringā». Par iekļūšanu finālā cīnījās grupas MMD pret On My Way. Iegūtie punkti, grupu dalībniekiem, liks palikt neziņā par iekļūšanu finālā līdz šai sestdienai.

Šajā duelī, «Troksnis ringā» raidījumā, žūrija grupām piešķīra vienādu punktu skaitu, tāpēc žūrijai ir dota papildus nedēļa laika, lai izlemtu, kura no abām talantīgajām grupām izcīnījusi vietu finālā. Rezultāts tiks paziņots otrajā pusfināla raidījumā jau šo sestdien.

Jau šo sestdien, 28. maijā, pulksten 22:00 turpinās pusfināls, kuram varēs sekot līdzi tiešraidē kanālā RīgaTV 24 vai klātienē Blaumaņa ielā 32. Šajā raidījumā par pēdējo vietu finālā sacentīsies grupas Pūķa gars pret Mehāniskais apelsīns. Pasākuma vadītājs ir grupas «Omerta» mūziķis Eduards Beķeris.

Mūzikas šova laikā, kā jau ierasts, sagaidāmi 3. raundi. Sākumā grupas spēlē savu oriģināldziemsu, 2. raundā grupas spēlē konkurenta oriģināldziesmu un 3. raunds ir patīkams pārsteigums, jo grupu uzdevums ir izpildīt jau tautā pazīstamu grupu dziesmu.

Skaties raidījumu «Troksnis ringā» tiešraidē televīzijas kanālā RīgaTV 24, pulksten 22:00, interneta platformā Play24.lv vai klātienē Blaumaņa ielā 32. Par dzērieniem un jautru noskaņojumu gādās On Air café.

Apmeklētāji tiek aicināti no pulksten 21:00, ieeja bez maksas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu