Kanālā RīgaTV 24 ar vērienu noslēgsies Rīgas Stila pavēlnieks ceturtā sezona

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šonedēļ, 27. maijā pulksten 20:30 televīzijas kanālā RīgaTV 24 varēs sekot līdz grandiozam, Rīgas stila pavēlnieka, ceturtās sezonas noslēguma raidījumam. Par Rīgas stila pavēlnieka titulu cīnīsies divi spēcīgi, jauni modes mākslinieki. Jūs sagaida iespaidīga žūrija, pozitīvas emocijas un protams – pārsteigumi!

Aizvadīta vēl viena krāšņa un neaizmirstama Rīgas stila pavēlnieka sezona kanālā RīgaTV 24.Sezonas noslēguma raidījumā finālistes, spilgtās dāmas - Martu Mielavu un Ingu Zaharovu vērtēs tikpat spilgti žūrijas pārstāvji - Latvijas modes palātas valdes priekšsēdētāja Dita Danosa, modes pasākumu režisore, imidža dizainere un profesionāla stiliste Kristīne Rudzinska un viens no vadošajiem dizaineriem Latvijā Aleksandrs Pavlovs. Modes sacensības dalībnieki, kā jau visas sezonas garumā, arī fināliznācienam kombinēs un izvēlēsies tērpus no modes un izklaides centra Rīga Plaza.

Cik veiksmīgi un aktuāli būs pašu meiteņu izvēlētie apģērbu komplekti, to mēs uzzināsim 27. maijā pulksten 20:30 kanālā RīgaTV 24.

http://www.play24.lv

Aicinām ikvienu interesantu un līdzjutēju piedalīties fināla raidījuma filmēšanā 25. maijā pulksten 20:30, un vērot modes sacensību un stilistu fināla dueļus klātienē, Blaumaņa ielā 32.

Par muzikālo atmosfēru rūpēsies Dj Mimicus. Pēc fināla raidījuma filmēšanas ballīte uzņems jaudīgus apgriezienus un aicina ikvienu uz Rīgas stila pavēlnieka ceturtās sezonas noslēguma pasākumu.

Trīs raundi, divi finālisti, bet tikai viens uzvarētājs!

Ieeja un galdiņu rezervācija BEZ MAKSAS! Galdiņu rezervācija pa tālruni -26551530

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu