Izdota muzikāla «Brīnumskapja skolas» ludziņu grāmata un CD

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdota muzikāla «Brīnumskapja skolas» ludziņu grāmata un CD, informēja «Brīnumskapja» pārstāvis Verners Martinovs.

«Nav noslēpums, ka visi mazie un lielie Brīnumskapja draugi dungo, dzied un spēlē Komponista sarakstītās dziesmas gan mājās, gan skolās un bērnudārzos, svētkos un ikdienā. Vienmēr visu redzošais un dzirdošais Actiņš Austiņš atklāj, ka esot to novērojis pat sabiedriskajā transportā. Tāpēc «Brīnumskapja skolas» varoņi, kopā ar stāstu pavēlnieku Edgaru Šubrovski, ir radījuši ludziņu grāmatu, un tagad ikviens varēs iejusties Kaķīša Laķīša, Skolotāja Andra, Malvīnes, Rasiņa vai Tantiņa lomā un iestudēt muzikālas Brīnumskapja izrādes savam un citu priekam,» par grāmatu un CD pastāstīja Martinovs.

«Brīnumskapja skolas» ludziņu autors Šubrovskis pastāstīja, ka ludziņas stāsta par detektīvu Simtkājīti, kurš ar visām savām kājām stājas pretī noziegumiem un bailēm, kā arī par to, kādus brīnumainus draugus var atrast Ziemassvētkos. Lasot ludziņas, var uzzināt, kā Kaķītis Laķītis gandrīz kļuva par prezidentu un daudzas Brīnumskapja lietas, kas līdz šim nav bijušas zināmas, bet tagad ir spēlējamas, dziedamas un dejojamas.

Brīnumskapja lugas ir muzikālas - komplektā ar «Brīnumskapja skolas ludziņu» grāmatu izdots arī CD «Brīnumskapja skolas dziesmiņas», kurā atrodamas arī daudziem jau labi zināmo Brīnumskapja dziesmu fonogrammas. Taču tie, kuriem patīk muzicēt bez fonogrammām, pašiem spēlējot mūzikas instrumentus, ieteicams izmantot Brīnumskapja nošu grāmatas, kas izdotas jau kādu laiciņu atpakaļ, pastāstīja Šubrovskis.

Brīnumskapis ir bērnu mūzikas, dejas un dzejas programma. Tās radošais tēvs ir mūziķis Ingus Ulmanis. Brīnumskapī darbojas arī Andris Sējāns, Anrijs Grinbergs, Roberts Rasa, Aigars Voitišķis, Karīna Tropa un Egija Abaroviča.

Brīnumskapja ludziņas un CD «Brīnumskapja skolas dziesmiņas» pieejamas visās Jāņa Rozes grāmatnīcās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu