Trīs Latvijas filmas iekļautas Londonas prestižā «Barbican» mākslas centra programmā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Trīs Latvijas filmas - «Izlaiduma gads», «Modris» un «Mammu, es tevi mīlu» - iekļautas Londonas prestižā «Barbican» mākslas centra programmā, pastāstīja kinorežisors Andris Gauja.

Filmas mākslas centrā izrādīs, ņemot vērā lielo interesi par Latvijas filmām, kādu Lielbritānijā izraisīja decembra sākumā notikušais ABN Latviešu filmu festivāls, paskaidroja Gauja.

Andra Gaujas spēlfilmu «Izlaiduma gads», Jura Kursieša filmu «Modris» un Jāņa Norda filmu «Mammu es tevi mīlu» Londonas «Barbican» centrā rādīs 28.decembrī. Latvijas filmu programma centrā notiks, pateicoties Latvijas vēstniecībai Lielbritānijā un Latviešu filmu festivāla patronam vēstniekam Andrim Teikmanim.

«Barbican» mākslas centrs ir lielākais mākslas un kultūras centrs Eiropā. Tajā notiek augstākā ranga kino, vizuālās mākslas, mūzikas un citi pasākumi.

Lielbritānijā 12. un 13.decembrī notika ABN («Anglo Baltic News») Latviešu filmu festivāls. ABN Latviešu filmu festivāla mērķis ir uzlabot un padarīt iespējamu latviešu pēdējo gadu spēlfilmu pieejamību Lielbritānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu