Vīrietis iztērē brangu naudu, lai izskatītos kā Kardašjana. Vai līdzīgi?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Kima Kardašiana regulāri rotā populārāko un ietekmīgāko ārvalstu žurnālu vākus, viņai ir savs realitātes šovs, apģērbu un kosmētikas brends, kā arī vairāki miljoni bankas kontā. Nav brīnums, ka pasaulē ir cilvēki, kuri ļoti vēlas viņai līdzināties.

Britu kosmetoloģijas mākslinieks Džordans Džeimss Parke ir viens no cilvēkiem, kuri apbrīno Kimu Kardašjanu un vēlas viņai līdzināties. Lai tā būtu, viņš veicis vairākas kosmētiskās procdūras un tam iztērējis apmēram 122 tūkstošus eiro.

Foto: Instagram

Džordans ārvalstu žurnālam «The Sun» atklājis, ka Kima viņam iepatikusies uzreiz pēc tam, kad viņš noskatījies pirmo realitātes šova «Keeping up with the Kardashians» sēriju.

Foto: Facebook

«Viņa ir visskaistākā sieviete. Viņas āda un mati ir nevainojami, viss, kas ar viņu saistīts, tāds ir,» teicis Parke.

Foto: Facebook

Lai pēc iespējas vairāk izskatītos kā Kardašjana, Džordans ir veicis apmēram 50 kosmētiskās operācijas, tai skaitā botoksa injekcijas, lūpu palielināšanu un citas procedūras.

«Es smejos, kad cilvēki mēģina mani aizskart, sakot, ka izskatos plastisks vai mākslīgs,» viņš atklāj. «Vai tiešām viņi domā, ka gribu izskatīties dabisks? Ja tā būtu, es prasītu atpakaļ iztērēto naudu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu