Mika «Arēnā Rīga» jau šovakar!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Svētdienas, 22. maija, vakarā uz Arēnas Rīga skatuves kāps talantīgais britu komponists un atraktīvais mūziķis Mika. Pie mums mākslinieks viesosies sava jaunākā albuma «No Place In Heaven» ietvaros, taču koncertā noteikti dzirdēsim arī visus viņa pazīstamākos hitus: Grace Kelly, Relax (Take It Easy), Big Girl (You Are Beautiful), Lollipop, We Are Golden, Happy Ending, Love Today, Origin Of Love, Boum Boum Boum, Talk About You un virkni citu.

Mika dažkārt salīdzināts ar leģendāro Frediju Merkūriju, ekstravaganto Eltonu Džonu vai amerikāņu glempopa zvaigznēm «Scissor Sisters». Šī atraktīvā mākslinieka uzstāšanās vienmēr ir pārpilnas enerģijas un burtiski dzirkstī no daudzkrāsainiem pozitīvu emociju kokteiļiem. Viņa dziesmas aptver plašu amplitūdu - no nebēdnīga prieka līdz sentimentālām skumjām, no ekstravaganta kiča līdz bērnišķīgai vaļsirdībai. Lai vai kā, katra tikšanās ar Miku un viņa pavadošajiem mūziķiem ir patiesa un profesionāli augstvērtīga snieguma garants.

Karjeras laikā Mikas albumi pārdoti vairāk nekā 10 miljonu koptirāžā, 32 pasaules valstīs iegūstot Zelta vai pat Platīna statusu. Viņa daiļrade novērtēta ar virkni prestižu balvu, tai skaitā Brit Award un MTV Europe, kā arī nominēta Grammy balvai. Par Mikas vispusību un autoritāti liecina piedalīšanās «X-Factor» Itālijas un «Voice» Francijas žūrijā.

Kā informēts agrāk, pirms Mikas uzstāsies daudzsološs māsu duets «Xylaroo». Viņu stils tiek raksturots kā folkmūzika, taču, pateicoties tik daudzu valstu un kultūru sakausējumam, kas veidojis māsu dzīvi, robežas ir ievērojami plašākas, ietverot sevī gan Āzijas, gan Eiropas kultūras toņus. Māsu Koko un Hollijas Čāntu saknes ir Papua Jaungvinejā, bet periodiski viņas dzīvojušas Honkongā, Filipīnās, Šrilankā, Šveicē un Lielbritānijā. Patlaban apmetušās Londonas austrumu pusē, kur attīsta savas komponēšanas un muzikālās prasmes. Rezultāts ir 3.jūnijā klajā nākošais «Xylaroo» debijas albums «Sweetooth».

Paredzētā vakara gaita: 18:30 tiek vērtas Arēnas Rīga durvis 19:30 Xylaroo 20:30 Mika.

Turpinās biļešu iepriekšpārdošana www.bilesuserviss.lv un visā «Biļešu serviss» tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu