Rīgas cirkā Ziemassvētkos un Jaunajā gadā varēs sastapt dažādus pasaku tēlus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Rīgas cirkā Ziemassvētkos un Jaunajā gadā varēs sastapt dažādus pasaku tēlus, preses konferencē žurnālistiem pastāstīja Rīgas cirka Ziemassvētku vecītis Santapauls, kurš cirka Ziemassvētku izrādes vada jau 20 gadus.

Izrādē būs Sarkangalvīte, Pelnrušķīte, Malvīne, Pepija Garzeķe, kā arī «Hello Kitty».

Tā kā nākamais gads ir kazas gads, speciāli izrādei iestudēts arī numurs ar Kamerūnas pundurkaziņām, kuras gan lec cauri riņķiem, gan parāda savas spējas kāpt pa kāpnēm. Ar šo pirmizrādi Rīgas cirkā ieradušies Oksana Vigorņicka un Viktors Ņikuļins no Igaunijas.

Izrādē piedalīsies arī vairākkārtējais dažādu cirka festivālu laureāts - gaisa vingrotājs no Sanktpēterburgas Aleksejs Šmagins. Skatītājus smīdinās klaunu duets no Sanktpēterburgas «Piter FM», kurā Anna Morozova un Anatolijs Fjodorovs demonstrēs gan žonglēšanas prasmes, gan iesaistīs auditoriju savu triku veikšanā.

No iepriekšējās izrādes «Āfrikas svelme» skatītājus priecēs ukraiņu dzīvnieku dresētāja Jūlija Kravčenko ar saviem audzēkņiem - suņiem, pelikāniem, strausiem, dzeloņcūkām, poniju, degunlācīšiem, papagaiļiem un pērtiķiem.

Rīgas cirkā arī Ziemassvētku laikā varēs sastapt krokodilus. Oleksandrs Orlovs un krokodilu dresētāji Rīgas cirka manēžā rādīs dažādus trikus ar Nīlas un Misisipi krokodiliem. Daži no šiem krokodiliem ir pat trīs, četrus metrus gari. Ziemassvētku laikā krokodili esot iemācījušies dziedāt. Kenijas akrobātu komanda «Kenia Boys» izrādē būs pārtapusi par septiņiem Ziemassvētku vecīšiem.

Īpašās Ziemassvētku izrādes, kuras Rīgas cirkā iestudējuši Latvijas, Krievijas, Ukrainas un Kenijas cirka mākslinieki, notiks no 19.decembra līdz 11.janvārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu