Jaunā gada sagaidīšanas iespējas Rīgas klubos (43)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas izklaides vietas un klubi piedāvā dažādas iespējas, kā sagaidīt Jauno gadu. Priecīgus svētkus!

Svētdien, 31.decembrī, klubā "Pulsē" spēlēs dīdžeji "Uhu", "Over-x" un Jānis Krauklis, savukārt klubā "Casablanca" Jauno gadu varēs sagaidīt divās zālēs. Augšējā zālē uzstāsies grupa "Retro", bet apakšējā zālē spēlēs dīdžeji "Brian Barrot" un "Milky Selecter".

Klubā "Četri balti krekli" uzstāsies grupa "Dakota" un spēlēs dīdžejs Edmunds, savukārt klubā "Depo" notiks Jaunā gada sagaidīšanas ballīte kopā ar dīdžeju Krūmu un draugiem, Jāni Kraukli, "Crystral Sound System" un dīdžeju Gunti.

Klubā "Office Lounge" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar grupu "Romiros", kas izpildīs čigānisku un galvu reibinošu mūziku.

Savukārt klubā "Spalvas pa gaisu" Jaunā gada sagaidīšanas pirmajā daļā uzstāsies Andris Kivičs un Elīna Fūrmane, bet otrajā daļā uzstāsies ''''Johny Salamander'''' un Meldra. Notiks dejas dīdžeja "Šaha" vadībā, kā arī būs loterijas un viktorīnas, kurās varēs iegūt "Spalvas pa gaisu" draugu pases, atlaižu kartes un dāvanu kartes no atpūtas parka "Rāmkalni". Pirms pusnakts uz lielā ekrāna būs iespējams vērot Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas uzrunu.

"Bites blūza klubā" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar "Latvian Blues Band". Vakara gaitā klubā notiks konkursi un izlozes, kurās varēs iegūt pārsteiguma balvas.

Muzikālajā krodziņā "Čau, Rasma" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar Olgu Rajecku un Uģi Rozi. Krodziņā notiks arī dažādas atrakcijas, kuras vadīs Ziedonis Veits.

Klubā "Essential" Jaunā gada naktī atskaņos gada labāko mūziku pasākumā "New Years Eve in Club Essential". Spēlēs dīdžeji "Al Dee", Vento, "Ai-Va", Pols, "Wow" un Japānis.

Savukārt klubā "Fashion Club" Jauno gadu piedāvā sagaidīt ar populārām latviešu un krievu melodijām, kuras izpildīs dziedātāja "Amber".

"Hedonia 55" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar dīdžejiem "Mr.Swan" un "Beat".

Klubā "Alcatraz" Jaunā gada naktī uzstāsies grupas "Lauku muzikanti" muzikants Ēriks Avotiņš un dīdžejs Kenijs, kā arī notiks dažādi konkursi un atrakcijas.

Studentu klubā jautru mūziku dažādai gaumei spēlēs dīdžejs Žanis. Vakara gaitā klubā notiks atrakcijas, kurās varēs iegūt vērtīgas balvas.

Klubā "Nautilus" Jauno gadu varēs sagaidīt ar krāšņu masku balli "Black&Gold". Vakara gaitā kluba apmeklētāji varēs baudīt "gym-boys" un ekstravaganto "go-go" dejotāju priekšnesumus. Par mūziku rūpēsies saksofonists Niks Gothems, dīdžeji "Crash", Raivis, "Norsky", "Bauer" un "Rise".

Klubā "C1113" notiks "Italian Disco New Years Party", kurā viesosies Itālijas dīdžeji "Djego CK" un MB, kā arī pašmāju dīdžeji "Ratz Lukas" un "Kris Hovel". Klubā notiks dažādas loterijas un atrakcijas, vakara gaitā varēs vērot frizieru šovu un austrumu dejas.

Mūzikas klubā "MicRecBārs" varēs sagaidīt Jauno gadu saulainā atmosfērā pasākumā "Palmas zaļo vienmēr", kur mūziku spēlēs dīžejs eSeM.

Klubā "Kabata" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar grupu "Opus Pro".

Savukārt klubā "Mauriciuss" notiks pasākums 80.gadu stilā. Tovadīs Ivo Kiršblats. Restorānā "Andalūzijas suns" Jauno gadu varēs sagaidīt ar jautrām atrakcijām, karaoki un dīdžeju spēlētu mūziku.

Jauno gadu varēs sagaidīt arī klubā "Voodoo", kur apmeklētājiem tiks piedāvāta plaša izklaides programma, būs iespēja piedalīties atrakcijās un nofotografēties kopā ar jautrajām cūkām.

Jauno gadu varēs sagaidīt arī Ķīpsalas hallē, kur notiks tradicionālā Jaunā gada sagaidīšana "Jameson trakoti labā ballīte". Vakara gaitā uzstāsies Ingus Pētersons un "Varavīksnes orķestris", Normunds Rutulis, Madara Celma un grupa "re:public".

Komunikāciju centrā "Sapņu fabrika" Jauno gadu piedāvā sagaidīt kopā ar jaunā koncertiestudējuma "Cabaret Allez" svētku programmu, savukārt hallē "Arēna Rīga" Vecgada vakarā notiks Krievijas grupas "Mumij Troļļ" koncerts.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu