Trešā un pēdējā "Oušena bandas" filma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas režisora Stīvena Soderberga pēdējā filma par pievilcīgo zagļu bandu "Ocean's Thirteen" ar amerikāņu kino zvaigzni Džordžu Klūniju galvenajā lomā uz ekrāniem iznāks nākamā gada jūnijā.

Filma būs turpinājums 2004.gadā uzņemtajai "Ocean''s Twelve" ("Oušena banda 2"), kas savukārt bija turpinājums 2001.gadā tapušajai piedzīvojumu filmai "Ocean''s Eleven" ("Oušena banda").

Filmās Klūnija atveidotais Denijs Oušens un Breda Pita tēlotais Rastijs Raiens vada zagļu bandu, kuri ir speciālisti smalkos noziegumos. Pirmajā filmā viņi apzog Lasvegasas viesnīcu, bet otrajā plāno trīs vērienīgas zādzības Parīzē, Romā un Amsterdamā.

Trešajā daļā Oušens kopā ar savu bandu gatavojas izdarīt pēdējo laupīšanu Lasvegasā. Filmā savos tēlos atgriezīsies aktieri Breds Pits, Mets Deimons, Endijs Garsija, Dons Čīdls un Keisijs Afleks. Šoreiz viņiem pievienosies Als Pačīno un Elena Bārkina.

Darbu pie trešās filmas Soderbergs uzsācis tādēļ, ka "Džordžs [Klūnijs] vēlējās beigt kā uzvarētājs" un ka "Ocean''s Twelve" bija pārāk sarežģīta.

Filmas veidotāji ar trešo epizodi vēlējušies atgriezties pie komēdijas, turklāt kinolentes komandai pievienojies Als Pačīno, kurš tēlo galveno ļaundari.

"Tas vecis ir īsts monstrs," Pačīno raksturoja režisors.

Populārā filma "Ocean''s Eleven" ir jauna versija 1960.gadā tapušajai tāda paša nosaukuma filmai, kurā galveno lomu atveidoja Dīns Mārtins.

Režisors Stīvens Soderbergs ir paziņojis, ka šis būs pēdējais filmas turpinājums, tādējādi veidojot triloģiju.

Džūlija Robertsa, kas tēloja Klūnija kaisles objektu pirmajās divās filmās, kā arī Ketrīna Zeta-Džonsa, kas piedalījās "Ocean''s Twelve", trešajā filmā neparādīsies. Taču tajā epizodiskā lomā būs redzama kanādiešu dziedātāja Selīna Diona, kas tēlos pati sevi.

Filmas pirmizrāde gaidāma 2007.gada 7.jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu