Slēpošanas trasēs Jaungadu sagaidīs ar uguņošanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas slēpošanas trasēs, kuras apmeklētājiem būs atvērtas Jaungada naktī, Jaungadu sagaidīs ar uguņošanu.

Cēsu rajona "Žagarkalna" instruktore Zane Buklagina aģentūrai LETA pastāstīja, ka Jaungadu ar simbolisku svētku uguņošanu varēs sagaidīt uz slēpotājiem pieejamas vienas - garākās un stāvākās - trases.

Silto laika apstākļu dēļ tradicionālās Jaungada lielās svinības šogad "Žagarkalnā" tiek pārceltas uz 27.janvāri, bet svētku uguņošana tiks rīkota arī 31.decembrī.

Rīt "Žagarkalns" slēpotājiem būs atvērts no plkst.9 līdz plkst.1 naktī, savukārt svētdien, 31.decembrī, trase būs atvērta no plkst.9 līdz plkst.3 naktī.

Jauno gadu ar svētku uguņošanu varēs sagaidīt arī Turaidas "Reiņa trasē", kur atkarībā no laika apstākļiem trase, iespējams, strādās līdz pat plkst.4 no rīta, aģentūru LETA informēja trases pārvaldnieks Tālis Lūsis.

Valmieras atpūtas centrā "Baiļi" visu nedēļas nogali slēpotāji trasi varēs izmantot jau no plkst.9 līdz vēlai naktij. Jauno gadu atpūtas centrā "Baiļi" sagaidīs ar atpūtas centra "Baiļi" rīkotu svētku uguņošanu, un, ja būs labi laika apstākļi, trase slēpotājiem būs atvērta līdz plkst.4 rītā.

Atpūtas centru pārstāvji informēja, ka šodien kalnos ir daudz slēpotāju, un prognozēja, ka nedēļas nogalē viņu skaits varētu palielināties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu