Lisa Kudrova cilvēkus, kuri e-pastā raksta patiesību, uzskata par stulbiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

No aktrises Lisas Kudrovas nevienam nebūs iespējams saņemt e-pastu ar patiesību par kādu no viņas kolēģiem. Sieviete tos, kuri šādās vēstulēs raksta patiesību, uzskata par stulbiem.

Aktrise Lisa Kudrova nav spējusi atturēties un komentējusi pēdējā laika lielāko Holivudas skandālu, kura laikā nopludinātas e-pasta sarakstes.

Sieviete saka: kā gan kāds var paļauties un būt drošs, ka e-pasts, kurš sākas ar vārdu «konfidenciāli», patiesi paliks tikai starp diviem cilvēkiem.

Foto: TT NYHETSBYRN

Ir vienalga, cik vietās vēstulē ir teikts, ka vēstule ir konfidenciāla, vienmēr jābūt gatavam, ka nav nekādu noteikumu un saņēmējs var šo saraksti publicēt.

Kudrova uzskata, ka kino industrijas darboņiem nav nekādu tiesību nolemt, kurš ir talantīgs un kurš nav.

Tāpat kā šos cilvēkus apspriest, ja izvēlies kādu lomai, tev vairs nav nekādu tiesību teikt ko sliktu par šo personu, jo, pasakot kaut vārdu, tu ne tikai noniecini konkrēto aktieri, bet arī sevi kā personu, kas dod darbu šai personai.

Šādu e-pastu rakstītājus aktrise uzskata par naiviem un stulbiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu