TVNET ceļvedis: kur sagaidīsim Baltā Kaķa jeb Truša gadu? (89)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai gan astrologi uzskata, ka jaunais Baltā Kaķa jeb Truša gads atnāk vien 3. februārī, ticu, ka lielākā daļa to sagaidīs jau šovakar, 31.12., nositot pusnakts stundai. Lūkosim, kur tad šogad norisēs krāsainākās, draiskākās un interesantākās Jaunā gada sagaidīšanas ballītes!

Jaunā gada svinības notiek teju katrā krodziņā, klubiņā, viesnīcā, kultūras namā u.c. Mēs piedāvājam tikai daļu no iespējām ballēties šajā brīnumu pilnajā naktī!

Katrs no jums ir laipni aicināts komentāros papildināt šo iespēju sarakstu!

Karnevāli un masku balles

  • Karnevāls «Neaprastie līdzinieki», kas notiks «Nabaklab». Uzstāsies: DJ AG, DJ Kaspars Bindemanis, Crystral Soundsystem, Diskotēka «Ej apskrieties», DJ Valters K., DJ A. Laime, DJ apvienība «Gribu, Gribu, Gribu!». Bez tam dažādas jautrības un pārsteigumi: Parisa Hiltone, Dejotāja tumsā, Cilvēks virinātājs, Salavecis Kails, Sniegbaltīte pūlī, Cilvēks zīmulis. Rīgā.
  • Jaunais 2011. gads mūzikas klubā «Katrīnbāde» šogad būs īpaši grandiozs, pārsteigumiem bagāts un līksms! Šogad sagaidīsim to Moulin Rouge karnevāla stilā – kokteiļkleitiņas, uzvalki, spalvas, volāni un diadēmas! Vakara programmā: Normunds Rutulis ar jauno soloalbumu «Marmelādejas»; grupa «Klaidonis» un Evija Sloka; deju grupas «Kaprīze» priekšnesumi; DJ Erminass. Krāšņa uguņošana. Saulkrastos.
  • Bārs «Waves» piedāvā sagaidīt Vecāķos, kur notiks dažādas atrakcijas ar balvām. Svētku uguņošana pludmalē, karnevāla atmosfēra, kā arī jautrs tusiņš draugu lokā. Vecāķos.
  • Klubā «Dstyle» Jaunā gada Karaliskā masku balle. Karaliska Jaunā gada sagaidīšana ar Dj Tito Torres (Šveice) un Dj Ella progressive house projekta prezentāciju, Dj Jainaro kopā ar dzīvajām perkusijām un ģitāru, bārmeņu šovu, go go meitenēm. Rīgā.
By gnuckx
By gnuckx Foto: www.flickr.com
  • Naktsklubā «Tonuss» šogad būs neaizmirstams karnevāls. Šoreiz visi aicināti tērpties kabarē stilā. Jelgavā.
  • Sagaidi Jauno 2011.gadu Austrumu noskaņās kopā ar izklaides centru «Fantasy Park». Foto stūrītis, vēderdejotāju un uguns šovs. Rīgā.
  • Aizraujoša cepuru balle sagaidāma «Balzāmbārā», Rīgā.
  • Eņģeļi, velni, pirāti un citas zvaigznes - kur gan citur, ja ne «V12» jaungada karnevāla naktī no 00:30 pēc svētku salūta! Dobelē.
  • «Multiklubā» sagaida vēl nebijis šovs – pirmo reizi Valmierā CO2 dūmu lielgabals, apmeklētāju un kluba kolektīva kopīgais flašmobs un iespaidīgs šampanieša šovs. Nākot ar savu Jaunā gada masku, saņem atlaidi ieejas maksai klubā. Mēs dāvināsim maskas tiem, kuri tās būs aizmirsuši. Ļausimies kopā šīs nakts burvībai. Par noslēpumainām un kaisles pilnām dejām parūpēsies kabarē dejotājas... Valmierā.
  • Mežotnes pils aicina uz Jaunā gada sagaidīšanas svinībām. Par īpašu svētku noskaņu gādās dzīvā mūzika, vakara vadītājs, galma dāmas. Svinību gaitā viesi tiks aicināti uz fotografēšanos 18.gadsimta tērpos, galma dāmu vadībā apgūt menueta meistarklases un teicamas klasicisma manieres.
"Cabaret Piccolo"
"Cabaret Piccolo" Foto: publicitātes

Balles ar dzīvo mūziku

  • «Lielā gadumijas balle» Jelgavas Kreklos: muzicēs Miks Dukurs, Dj Andis. Jautrai atpūtai viesosies atraktīvs Salavecis un ne mazāk atraktīvas Sniegbaltītes. Atrakcijas, vērtīgas balvas un Jaungada izloze. Jelgavā.

  • 80. gadu balle kopā ar grupu «Credo». Mazā zālē - Dj Georgs un retro disco. Pasākumu kuplinās deju grupa «Fokuss». Darbosies fotosalons. Ventspils kultūras centrā.

  • Retro Jaungada balle «Sapņos un kokteiļos». Būs gramofons, būs plates un, kā jau parasti pie mums, dejas līdz rītam! Ciemos - šarmantais Žoržs un nenogurdināmie puiši no «Karakuma». Rīgā.

  • Vecgada balle Liepājas biedrības namā. Šovprogramma «Dīvu nakts», pēc uguņošanas svētku balle «Leģendu kokteilis». Liepājā.

  • Smiltenes novada dome Jaungada naktī ielūdz uz Jaunā gada sagaidīšanas balli. Spēlēs grupa «Intro» un DJ Blanco. Smiltenē.

  • «Artelī» 31. decembrī koncertiestudējums «Cabaret Piccolo». Pēc pasākuma balle ar orķestri «Pieredze». Rīgā.

  • «Četros baltos kreklos» balle, kurā muzicēs UFO ar grupu. Rīgā.

  • Balle Naukšēnu novada kultūras namā. Spēlēs grupa «DRAUGI». Naukšēnos.

  • Tukuma ledus hallē notiks Jaunā gada sagaidīšanas balle. Jau pirms Jaungada svētku salūta, ar jautrām melodijām pasākuma apmeklētājus izklaidēs mūzikas grupa, kurā muzicē dziedātāji no leģendārās grupas «Ornaments». Tukumā.

  • Valmieras Kultūras centrā notiks tradicionālā Jaungada balle. Balles apmeklētājus priecēs grupa «Kantoris – 04» un Dj Viesis. Valmierā.

  • *Rokkafejnīcā «Pablo» muzicēs liepājnieks Ivo Fomins un grupa. Liepājā.
"Multiklubs"
"Multiklubs" Foto: publicitātes

Trakulīgas ballītes klubos

  • Klubs «Jameson» aicina jūs sagaidīt gada krāšņāko nakti kopā ar grupu «Jumprava». Rīgā.
  • New Year with Fontaine programma: LORD BISHOP (USA / rock) klubā «Fontaine Palace», Louie Fontaine klubā «Fire Bar», Jaungada balle ar dzīvo mūziku viesnīcas «Fontaine Royal» Zelta zālē, Stripshow – go-go girls «Prison Bar», Liepājā.
  • «Coco Loco» Jaunā gada balagāns kopā ar DJ Rudaku un DJ ShahS. Rīgā.
  • «Scandal» Yana Kay un DJ Gustavito. Par deju priekšnesumiem rūpēsies deju grupa «Masters of Spark». Rīgā.
  • «Rock n Riga». Jaunajā gadā mūs ievedīs «Johnny Salamander un Meldra». Rīgā.
  • «InnerFade» un «Melnā piektdiena» piedāvā «Jaunā gada Tuc-Tuc kostīmu ballīti»! Djs: TOM-InnerFade; Mio (Bua) feat. Raimiz (Thursday 12th); Frag (OtherWay); EriX; Charlie (InnerFade Crew). Live: «Fazt». BreakDance performance by Frag. Rīgā.
  • «Cuba cafe» notiks «Plaukšķeņu balle». Uzstāsies APMJ (a pie mums Jelgavā). Rīgā.
  • «Dirty Deal» kopā ar DJ's:home radio (countour + bombey)/ze ivarzz (tik tak radio)/$kodek van buuren (game boy)/gesta (r!)/kristaps+kristaps/ksenia kamikaza (platz fur tanz)/dr gnz (booty breaks special) u.c. Rīgā.
  • Jaungada ballīte «Fonoklubā». Pie pults ekstravagantais DJ Winamp + vēl dažādi pārsteigumi un labumi. Cēsīs.
  • Jaunā gada ballīte «DEPO» - INDIE ROCK N ROLLA Mārtiņš + Guntis. Rīgā.

Jaunā gada sagaidīšana uz kuģa «Tallink»

No Rīgas izbrauksim Vecā gada vakarā 31.decembrī plkst. 17:30, un Jaunā gada svinības var sākties. Jaunā gada naktī kuģa šefpavārs visiem viesiem uzburs gardiem ēdieniem klātu svētku galdu. Daudzveidīga vakara programma, deju zāles, karaoke, nakts šova programma, loterijas, spēles un daudz citu pārsteigumu! Jauno gadu sagaidīsim divas reizes! .. kā? Lai paliek noslēpums. Jaunā gada pirmo dienu pavadīsim Stokholmā. Rīgā atgriezīsimies 2.janvārī plkst. 11:00 2011.gadā! (www.tallink.lv )

Kaķīškalns
Kaķīškalns Foto: publicitātes

Jaunā gada svinības uz kalna

Kaķīškalns 31.decembrī gaidīs visus slēpotājus un snovotājus, kas Jauno gadu vēlas sagaidīt uz kalna! Kalna darba laiks arī Jaungada naktī: plkst.9.00 - 14.00; 19.00 - 2.00 (starpposmā kalns tiek gatavots vakaram). Svētku naktī strādās arī inventāra noma un krodziņš, kurā varēs sasildīties ar karstu dzērienu un iestiprināties ar vieglām uzkodām. Gadu mija tiks atzīmēta ar salūtu.

No plkst.21.00 Jaungada salidojums Reiņa trasē. Būs mežs, sniegs, ugunskurs, rotaļas un pēc pusnakts tiks lietas laimes un skatīts, kas mūs sagaida nākamajā gadā! Blakus nogāzē varēs ziemas priekus baudīt ar līdzpaņemtām ragaviņām, plēvēm un Reiņa trases kamerām. Reiņa trase viesus sagaidīs ar karstvīnu, pašceptiem pīrādziņiem un nodrošinās svētku salūtu! Līdzi ņemiet groziņu, labu garastāvokli un daudz draugu - kopā būs jautrāk! Pasākums «Reiņa trasē» būs bez maksas.

Žagarkalnā tāpat kā citus gadus, arī šajā gadu mijā rīkosim uguņošanas priekšnesumu, kurā piedalīsies Žagarkalna instruktori un tehniskais dienests ar sniega motocikliem. Uguņošana notiks tieši pirms pusnakts. Tūlīt pēc pusnakts ir paredzēts lāpu nobrauciens, kurā varēs piedalīties visi Žagarkalna apmeklētāji, kuri būs uz slēpēm vai sniega dēļa. Līdz pat plkst. 3.00 būs atvērtas trases, kafejnīca un darbosies diskotēka DJ vadībā.

Ozolkalnā notiks «Silti svētki ziemā» - draudzīgs un ģimenisks āra tusiņš ar slēpošanu un snovošanu. Dīdžejs balītē un tusiņš līdz trijiem no rīta, salūts, laimes liešana, dažādas aktivitātes. Protams slēpošana, snovošana un ragavas, kā arī bārs un kafejnīca, un lielais ugunskurs, kur sildīties. Sākums plkst. 21:00, bet slēpot var jau visas dienas garumā.

Kinoteātros pirmizrādes 31.12.

Foto: publicitātes

Krievijā Jaunais gads tiek sagaidīts 11 reizes – vairāk nekā jebkurā citā valstī. Un visas 11 stundas, sākot ar Petropavlovsku-Kamčatku, turpinot ar Maskavu un beidzot ar Kaliņingradu, visdažādākos cilvēkus vieno kas īpašs. Neatkarīgi no dzimuma, vecuma un maka biezuma viņi visi sapņo par Jaungada brīnumu. Filmā piedalās Krievijas kino un skatuves zvaigznes – Ivans Urgants, Sergejs Svetlakovs, Arturs Smoļaņinovs, Vera Brežņeva un citi.

Foto: publicitātes

Komēdijā «Gulivera ceļojumi» Džeks Bleks kļūst par LIELU personu. Sākotnēji viņš ir nenovērtēts Ņujorkas avīzes žurnālists, līdz kādu dienu saņem uzdevumu doties komandējumā un izpētīt, kas īsti notiek leģendām apvītajā Bermudu trijstūrī. Filma skatāma arī 3D formātā. Lomās: Jack Black, Emily Blunt, Jason Segel, Billy Connolly, Amanda Peet, T.J. Miller.

Foto: publicitātes

Frenks Tupelo, amerikānis ar salauztu sirdi, apceļo Eiropu, izbaudot impulsīvu ceļojumu un mēģinot apārstēt mīlas cirstās brūces. Viņa ceļu krusto apburoša sieviete, un tālāk abi dodas kopā. Parīze, Venēcija un kaisle - ko gan vēl vairāk Frenks varētu vēlēties. Taču romantika kļūst par fonu visai spraigiem notikumiem, kādus viņš līdz šim redzējis tikai televīzijā. Abi ceļotāji tiek iesaistīti nāvējošā spēlē, kurā viens ir kaķis, bet otrs – pele. Lomās: Angelina Jolie, Johnny Depp, Paul Bettany, Rufus Sewell, Timothy Dalton, Steven Berkof

Foto: publicitātes

Džeks Abramovs, profesionāls lobists Vašingtonā, nolemj sākt lielu spēli un nospiest pasaulē spēcīgāko sviru – alkatību. Kopā ar biznesa partneri Maiklu Skanlonu viņš kaļ prātam neaptveramas krāpnieciskas shēmas, muļķo un šantažē, lai, izmantojot dažu pasaulē ietekmīgāko cilvēku līdzekļus, radītu personīgās bagātības impēriju. Kad abi avantūristi kāda nelegāla darījumu risināšanai piesaista ar kriminālo pasauli saistītu palīgu, viņi attopas ierauti notikumu virpulī, kur darbojas mafija, notiek slepkavības un skandāli. Lomās: Kevins Speisijs, Barijs Peppers, Džons Lovics u.c.

TV interesantākās Vecā gada pārraides

LNT: «Latvijas leģenda – Gunārs Ķirsons» (15:30); Ziņu dienesta veidotais raidījums «LNT Ziņu gada notikumu apskats» (20:00). Uzreiz pēc tā ēterā valdīs prieks, dejas un dziesmas «Sirsnīgāko gada notikumu koncertā» - tiešraides no Brīvības pieminekļa. Īsi pirms pusnakts kanālā LNT Jaungada apsveikuma uzrunas teiks Rīgas mērs Nils Ušakovs, Latvijas Valsts eksprezidenti Guntis Ulmanis un Vaira Vīķe–Freiberga, Latvijas Republikas Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers. Tieši pusnaktī LNT aicina kopā sagaidīt Jauno 2011. gadu un tiešraidē baudīt svētku uguņošanu! Uzreiz pēc svētku uguņošanas, īsi pēc pusnakts, LNT piedāvā vienu no šā gada skanīgākajiem koncertiem – «Instrumenti».

TV3: Klasiskā ikgadējā filma «Likteņa ironija jeb vieglu garu» (20:20 ); Latvijas Republikas Ministru prezidenta un Valsts prezidenta Jaunā gada uzrunas (23:45); koncerts «Dzirkstošā Dīvu nakts». Sagaidiet Jauno gadu līksmās un svinīgās noskaņās kopā ar Latvijas dziedošajām dīvām īpašā Vecgada koncertā (0:25 ).

"Instrumenti"
"Instrumenti" Foto: publicitātes

LTV1: Mārtiņa Zīverta lugas «Minhauzena precības» iestudējums Latvijas Nacionālajā teātrī (11:00); LTV Ziņu dienesta komandas veidotā pārraide «Gada notikumi 2010» (18:00); programma «Latviešu kino zelta izlase», kurā apkopotas populārākās un labākās dziesmas no dažādu laiku latviešu kinofilmām (19:00); grupas «Labvēlīgais tips» jaunākais koncerts «Kurvis» (21:10). Īsi pirms pusnakts - tradicionālās svētku uzrunas: plkst. 23:45 - Ministru prezidenta Valda Dombrovska uzruna gadumijā, 23:55 - Valsts prezidenta Valda Zatlera apsveikums Jaunajā gadā; «Zelta dziesmu nakts» (00:05).

LTV7: Laura Reinika jaunākais koncertšovs «Es skrienu» koncertturnejās, nule pārskanējis visu Latviju (22:20); grupas «Take That» projekts «Take That Come To Town» (21:35); tūlīt pēc gadumijas (00:05) LTV7 skatītājiem piedāvās dokumentālo filmu par leģendāro dziedātāju Rodu Stjuartu - «Roda Stjuarta dažādās sejas». 01:05 sāksies ekskluzīvā «Victoria’s Secret» šovs.

Šā vai kā savādāk, bet jaunais gads pienāks! Esiet laimīgi!

Komentāri (89)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu