Seriāla "Lost" zvaigzne Ziemassvētkus pavada cietumā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā ASV televīzijas seriāla "Lost” zvaigzne Mišela Rodrigesa svētdien sākusi izciest sešu mēnešu cietumsodu, kas viņai piespriests par nosacītā soda noteikumu pārkāpšanu, ziņo "Contactmusic”.

Rodrigesa izcieš sodu netālu no Losandželosas esošajā Linvudas sieviešu cietumā, kurā agrāk savu sodu izcietušas arī tādas zvaigznes kā Perisa Hiltone, Nikola Ričija un Lindsija Loena. Tomēr 29 gadus vecajai Rodrigesai, atšķirībā no viņām, būs cietumā jāizcieš pilns piespriestā soda laiks.

Rodrigesu notiesāja oktobrī par to, ka viņa pārkāpusi noteikumus nosacītajam sodam, kas viņai agrāk tika piespriests apsūdzībās par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Viņa atzina, ka nav veikusi viņai piespriesto sabiedrisko darbu un vismaz trīs reizes lietojusi alkoholu tajā laikā, kad pēc tiesas lēmuma viņa nēsājusi alkohola monitoro kontroles iekārtu.

Rodrigesa jau agrāk pavadījusi laiku cietumā. 2006.gada maijā viņa pavadīja cietumā četras stundas un 20 minūtes no 60 dienu soda, kas viņai tika piespriests uz šādu pašu apsūdzību pamata.

Viņa arī nav vienīgā slavenība, kas šos Ziemassvētkus pavada aiz cietuma restēm. Arī seriāla „24” zvaigzne aktieris Kīfers Sazerlends šajās dienās izcieš cietumsodu par transporta līdzekļa vadīšanu dzērumā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu