LNT aicina sagaidīt Jauno 2011. gadu kopā! (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LNT Ziņu dienesta veidotais „Gada notikumu apskats”, lieliska svētku filmu izlase, krāšņs daiļslidošanas šovs, skanīgi koncerti, uguņošana un svinīgas uzrunas – LNT ir sarūpējis īpašu svētku programmu Vecgada aizvadīšanai un Jaunā 2011. gada sagaidīšanai. Svinēsim svētkus kopā!

Svētku filmas lieliem un maziem

31. decembrī jau no paša rīta pie LNT ekrāniem tiek aicināti mazie skatītāji, jo LNT citu pēc citas rādīs lieliskas animācijas filmas! Jau pulksten 7:10 LNT ēterā filmiņa „Niks un Noela”, pēc tam viena no visu laiku iemīļotākajām multfilmām „Toms un Džerijs”. Pulksten 9:00 piedzīvojumi animācijas filmā „Dekstera laboratorija”, bet uzreiz pēc tam filmiņa „Meklējot Kamelotu”. Savukārt pulksten 10:25 multiplikācijas filma „Vako zvaigzne”.

Pēdējā gada dienā pulksten 15:30 LNT rādīs dokumentālu filmu par vienu no mūsu laika  spilgtākajām personībām - „Latvijas leģenda – Gunārs Ķirsons”.

Bet pulksten 18:10 LNT ēterā aizraujošā komēdija visai ģimenei „Bagātais Ričs”.

Foto: publicitātes

Gada notikumu apskats

31.decembrī pulksten 20:00 LNT ēterā būs vērojams LNT Ziņu dienesta veidotais raidījums „LNT Ziņu gada notikumu apskats”. 2010. gads straujiem soļiem ieiet vēsturē. Tādēļ LNT Ziņu dienests aicina ikvienu izvērtēt 2010. gadu, nosakot gada notikumus politikā, ekonomikā, kultūrā, ārpolitikā, sportā, kas ir bijis spilgtākais notikums vai lielākais pārsteigums un netaisnība, un kurš būtu pelnījis gada cilvēka titulu. Anketu var aizpildīt LNT mājas lapā līdz 27. decembrim, bet 31. decembrī LNT Ziņu gada notikumu apskatā uzzināsiet rezultātus!

"Instrumenti"
"Instrumenti" Foto: publicitātes

Skanīgas dziesmas, svinīgas uzrunas un svētku salūts!

Uzreiz pēc LNT Ziņu dienesta gada notikumu apskata LNT ēterā valdīs prieks, dejas un dziesmas „Sirsnīgāko gada notikumu koncertā”. Koncerta ietvaros LNT ēterā būs vērojamas tiešraides no Brīvības pieminekļa.

Īsi pirms pusnakts kanālā LNT Jaungada apsveikuma uzrunas teiks Rīgas mērs Nils Ušakovs, Latvijas Valsts eksprezidenti Guntis Ulmanis un Vaira Vīķe–Freiberga, Latvijas Republikas Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Tieši pusnaktī LNT aicina kopā sagaidīt Jauno 2011. gadu un tiešraidē baudīt svētku uguņošanu!

Uzreiz pēc svētku uguņošanas, īsi pēc pusnakts, LNT piedāvā vienu no šā gada noslēpumainākajiem, aizraujošākajiem un skanīgākajiem koncertiem – „Instrumenti”.

Lieliska filmu izlase arī Jaunā gada pirmajā dienā

Kāds teiciens vēsta: kā gada pirmo dienu pavadīsi – tāds būs viss Jaunais gads! LNT aicina pirmo gada dienu pavadīt jautrās noskaņās, skanot smiekliem, tādēļ programmā piedāvā labāko komēdiju izlasi! Pulksten 12:30 LNT ēterā Leslijs Nīlsens piedzīvojumu komēdijā „Sestais elements”, pulksten 14:15 lieliskais franču aktieris Žerārs Depardjē kriminālkomēdijā „Paklusē”, uzreiz pēc tam, pulksten 15:55, komēdija visai ģimenei „Ģimenes svētki”, bet pulksten 20:35 LNT kanālā pirmizrāde! - Dženifera Anistone un Kevins Kostners īpaši romantiskā komēdijā „Klīst baumas, ka”.

Krāšņs daiļslidošanas šovs

Savukārt svētdien, 2.janvāra pēcpusdienā, pulksten 17:20 LNT ēterā varēs vērot krāšņo, pārsteidzošiem priekšnesumiem un akrobātiskiem elementiem bagāto daiļslidošanas šovu „Karstais ledus 2010”. Šovā uzstāsies pasaules spožākās daiļslidošanas zvaigznes un arī Latvijas čempions, vienpadsmitgadīgais Deniss Vasiļjevs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu