TV3 piedāvājums Vecgada vakarā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 sarūpējis īpašu programmu Vecā gada aizvadīšanas un Jaunā gada sagaidīšanas svētkiem! Gadu mijā būs redzama filma, bez kuras gadu mija nav iedomājama, - "Likteņa ironija jeb vieglu garu", valsts vadītāju uzrunas tautai un koncerts "Dzirkstošā Dīvu nakts". Jaunā gada pirmajā dienā skatītājiem tiks piedāvātas iemīļotas filmas un vakara noslēgumam aizraujošs šovs "Ielūdz Baiba un Valters – dziedi, dejo, smejies", kas vēl tikai 21.decembra vakarā priecēja "Arēnas Rīga" apmeklētājus! Svinēsim svētkus kopā!

Vecgada vakaram

20:20 Likteņa ironija jeb vieglu garu. Tā ir liriska komēdija par mīlestību un likteni. Kā jau katru gadu, četri draugi, gaidot gadu miju, dodas uz pirti tā kārtīgi nopērties un mazliet nosvinēt tuvojošos Jauno gadu. Bet visi sasvinas tik pamatīgi (ar alu un šņabi), ka paredzētajā lidmašīnā iesēdina nepareizo puisi. Tā nu Jevgeņijs netīšām nonāk svešā pilsētā, bet – savā dzīvoklī: tajā pašā ielā un ar tādām pašām mēbelēm... Viņš iepazīstas ar brīnišķīgu sievieti, vārdā Nadežda, un, lai nu cik saspringtas sākumā viņu attiecības, – viņš iemīlas. Bet Nadeždai ir līgavainis. Nevis šāds tāds dzērājs dauzoņa, bet kārtīgs un perspektīvs cilvēks Ipolits. Kā tas viss beidzas, ar baudu skaties ik gadu kā no jauna!

Likteņa ironija jeb vieglu garu
Likteņa ironija jeb vieglu garu Foto: publicitātes

23:45 Latvijas Republikas Ministru prezidenta un Valsts prezidenta Jaunā gada uzrunas

0:25 Koncerts Dzirkstošā Dīvu nakts. Sagaidiet Jauno gadu līksmās un svinīgās noskaņās kopā ar Latvijas dziedošajām dīvām īpašā Vecgada koncertā!

Foto: publicitātes

Labs jaunā gada sākums!

18:15 animācijas filma Rotaļlietu stāsts. Zinājāt, ka rotaļlietas atdzīvojas, kad cilvēku nav tuvumā? Kad kosmosa reindžers Bazs Gaismasgads ieņem Vudija vietu zēna Endija mīļāko rotaļlietu topā, Vudijam tas nemaz nepatīk un viņš ar Bazu sakaujas. Netīšām Bazs izkrīt pa logu, bet Vudiju uzskata par vainīgu Baza bojāejā. Tādēļ Vudijs dodas prom no mājas, lai sameklētu Bazu un nogādātu viņu atpakaļ. Viņam līdzi dodas vēl dažas citas rotaļlietas, un visi kopā viņi iekuļas daudzās ķibelēs, cenšoties tikt atpakaļ mājās.

20:10 Ielūdz Baiba un Valters - dziedi, dejo, smejies. Zvaigžņu pāris piedāvās bezrūpīgu izklaides šovu! Uz skatuves būs Dziedi ar Zvaigzni. Milžu cīņas finālisti Veronika Plotņikova un Marts Kristians Kalniņš, arī Liene Bronuša un Mārtiņš Burke Burkevics, Olga Rajecka gan ar Vari Vētru, gan ar Lielvārdes kori, Liene Šomase ar Jāni Vinteru, Aisha, Bet Bet, Kaža ar Ditu Lūriņu un citi, kas šogad sajūsminājuši, izklaidējuši un intriģējuši televīzijas ekrānos. Šovā Ielūdz Baiba un Valters - dziedi, dejo, smejies! gaidāmi gada lielākie hiti, efektīgākie numuri no dažādiem šoviem, dziesmas un dejas, joki un atrakcijas. Viss kā pienākas dienā pēc lielajiem svētkiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu