"TV5" jaunumi janvārī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamgad TV5 būs vairāki jaunumi: raidījums par dzīvniekiem, neredzētas "Baiļu faktora" sērijas, Dakara 2007.

Mans mīļais draugs

No 7.janvāra, svētdienās, plkst. 10.30

Jauns raidījums TV5 ēterā par dzīvniekiem un to saimniekiem, par dzīvnieku kopšanu, audzināšanu, par dzīvniekiem patversmēs un Zoodārzā.

Jaunais raidījums "Mans mīļais draugs" ietvers sevī intervijas ar sabiedrībā populāriem cilvēkiem, kuriem ir mājdzīvnieki, atklājot raidījuma varoņa dzīvi, notikumus, paradumus, raksturu, labestību caur savu mīluļu, mājdzīvnieku prizmu.

Raidījuma laikā tiks sniegts ieskats par noklīdušiem, pamestiem un bez saimnieka palikušiem dzīvniekiem. Skatītājiem tiks piedāvāta iespēja kādu no parādītajiem dzīvnieciņiem adoptēt. Raidījuma vadītāji paši sekos līdz jauno māju meklēšanas procesam.

Ar šā raidījuma palīdzību TV5 vēlas sniegt atbalstu ne tikai noklīdušajiem dzīvnieciņiem, bet arī sadarbībā ar LKF dzīvnieku aizsardzības grupu piedāvāt skatītājiem atbalstīt palīdzības centra "Labās mājas" projektu.

Ar šī dzīvnieku palīdzības centra realizāciju ir cerība samazināt klaiņojošo dzīvnieku problēmu Rīgā un Latvijā kopumā, sniegt operatīvu un kvalificētu palīdzību nelaimes gadījumos iekļuvušiem dzīvniekiem, izglītot sabiedrību dzīvnieku labturības, aizsardzības jautājumos, veicināt sabiedrības atbildības paaugstināšanu par iegādātajiem mājas dzīvniekiem.

Šim atbalsta projektam, kanāls TV5 janvāra un februāra mēnesī raidīs speciāli sagatavotu reklāmas klipu, kura laikā skatītāji, piezvanot pa labdarības tālruni: 9006687, varēs ziedot 1 latu dzīvnieku palīdzības centra "Labās mājas" projektam.

Šokējošam realitātes šovam BAIĻU FAKTORS jaunas sērijas TV5 kanālā!

Darbdienas vakaros plkst. 23.00 skatītāju sirdis sāks pukstēt straujāk, jo TV 5 ēterā tiks demonstrētas realitātes šovs BAIĻU FAKTORS jaunas sērijas.

Pieradinātās mazās žurciņas tev šķiet nekaitīgas un jaukas? Pamēģini, kā ir būt noklātam ar tām no galvas līdz pat kāju pēdām! Paņemt slieku rokā nav nemaz tik pretīgi? Pamēģini, vai tā garšo tikpat labi! Baidies no augstuma? Šova veidotāji ņems tavas bailes, pareizinās tās ar simts un vēl pajokos par tām!

Fizisko spēju izaicinājums, slēptāko baiļu un riebuma pārvarēšana visu pasauli satricinājušajā realitātes šovā BAIĻU FAKTORS! Vai vienkāršiem cilvēkiem izdosies tas, ko pieredzējuši kaskadieri sauc par visbīstamākajiem trikiem? Cilvēkiem patīk just bailes un uztraukumu, sēžot ērtā viesistabas dīvānā.

Tieši ar to izskaidrojama BAIĻU FAKTORA ārkārtējā popularitāte visā pasaulē. Šova veidotāji brīdina – raidījumos izmantoti īpaši sagatavotu speciālistu veidoti un vairākkārt pārbaudīti ļoti bīstami triki. Neviens nekādos apstākļos un nekad nedrīkstētu mēģināt atkārtot realitātes šovā redzēto.

Aci pret aci ar savām vismežonīgākajām bailēm! Panika un izmisums uz šausmu robežas!

Vai tu to izdarītu, lai dabūtu miljonu?

Skatieties šovu BAIĻU FAKTORS no 5.janvāra darbdienu vakaros plkst. 23.00 kanālā TV5!

Pasaules prestižākais bezceļu rallijreids "Dakara 2007" tuvojas!

No nākamā gada 5.janvāra prestižais rallijmaratons Latvijā būs redzams ekskluzīvi tikai kanālā TV5!

Sensacionālie latviešu auto un moto braucēju rezultāti iedvesmo piedalīties Dakaras rallijreidā arī 2007. gadā. Motobraucēja Jāņa Vintera augstā 10. vieta un Rīgas rallijreidu komandas ekipāžas Māris Saukāns / Andris Dambis iegūtās pozīcijas pirmajā divdesmitniekā pievērsušas gan pašmāju, gan ārvalstu līdzjutēju skatienus Rīgas komandai. Darbs, kas tiek veltīts pilnīgi jaunas konstrukcijas OSCar sacīkšu automobiļa izstrādei, ļaus vēl pārliecinošāk spēkoties ar t.s. rūpnīcu komandām. Šogad mūsējiem izdevās atstāt aiz sevis vairākus slavenus braucējus, un latvieši jau tiek uzskatīti par nopietniem pretiniekiem. Latvijas galvaspilsētas vārds ir izskanējis visgrūtākajās un bīstamākajās motorsporta sacīkstēs pasaulē. Turpināsim sekot mūsu braucēju gaitām arī Dakarā - 2007!

Kanāls TV5 no 5.janvāra latviešu ekipāžu gaitām tuksnesī sekos katru vakaru plkst. 22.00, skatītājiem piedāvājot ikdienas "Dakara 2007" notikumu apskatus un speciālreportāžas par Latvijas sportistiem. Rallijreidam arī šogad sekos auto žurnālisti Normunds Avotiņš un Jānis Traubergs.

Katru vakaru plkst. 18.00 ekskluzīvas reportāžas no "Dakara 2007" rallijreida varēs skatīties arī krievvalodīgie skatītāji Latvijā!

Izjūti realitāti kanālā TV5!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu