Laura Raila ar jaunu, vasarīgu videoklipu atgriež visus svelmainajā vasarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Lazdāns

11.decembrī kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» norisinājās dziedātājas Lauras Railas jaunā klipa «Saules rietā» prezentācija. Klips, kā arī prezentācija tika ieturēta vasarīgās, karstās, romantikas pilnās noskaņās.

Dziesma tapusi pirms pusotra gada, lielā emociju virpulī, un jau tad Laura zināja, ka noteikti sekos klips. Dziesmas «Saules rietā» videoversija tapusi, pateicoties režisoram Konstantīnam Ņedošivinam, kurš Lauru saprata no pusvārda un kopā īstenoja šo smeldzīgi karsto mīlas stāstu.

Lai viss izdotos perfekti, pasākumu Laura rīkoja pašas spēkiem, sekojot līdzi ikvienam sīkumam, lai viss būtu tieši tā, kā viņa vēlas.

«Klips un izdevies pasākums motivē iet tālāk, es smēlos ļoti daudz emociju, paldies visiem, kuri ieradās, un arī visiem pārējiem, kuri pārdzīvos līdzi klipa stāstam,» priecīgi nosaka Laura.

Baudot kluba piedāvātās uzkodas, speciāli sagatavoto svētku torti un šampanieti, viesi varēja vērot krāšņo pasākuma programmu, kurā bija atrodams viss - sākot ar dažādiem viesmāksliniekiem, muzikāliem duetiem, konkursiem un pat salsas deju.

Laura Raila uzstājās, pati izpildot solo, kā arī bija redzama uz skatuves trīs dažādos duetos. Vienā kopā ar labāko draudzeni un skatuves partneri dziedātāju Alisi Kanti. Sekoja divi dziesmu pirmatskaņojumi, pirmais ar grupas «Hameleoni» vokālistu Ēriku Budēvicu un otrais kopā ar «O!Kartes skatuve» dalībnieku un videoklipa galveno vīriešu lomas atveidotāju Mārtiņu Grunti.

Vakara vadītājas lomā iejutās Kristīne Miljone, kura reiz izmēģināja spēkus vienā no talantu šoviem.

Vēl pasākumā bija iespējams baudīt Ilmāra Šterna džeza gabalus, kā arī salsas dejotāju Aināra Burceva un Sintijas Abrenietes kaislīgu, īpaši pasākumam iestudētu salsas deju.

Viesu vidū varēja sastapt grupas «Otra puse» vokālistu Normundu Pauniņu, šova «O!Kartes skatuve» dalībnieku Rihardu Bērziņu, vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu, «O Kartes skatuve» dalībnieku Pāvelu Fomkinu, dziedātājus Nikolaju Puzikovu un Katy Tindemark.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu