«Mazās ģildes» Mazajā zālē «Rihards Lībietis Orchestra»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19. maijā plkst. 19 «Mazās ģildes» Mazajā zālē notiks Rihards Lībietis Orchestra mierpilns un muzikālu piedzīvojumu bagāts koncerts. Mūziķiem šajā koncertā pievienosies īpašais viesis, grupas «Laime pilnīga» ģitārists Mārcis Vasiļevskis (saksofons), kas padarīs gaidāmā pasākuma skanējumu citādāku kā pārējos tuvākā mēneša laikā ieplānotajos koncertos. Tiks atskaņotas gan kompozīcijas no pērnā rudenī izdotā albuma «Scream, Breathe, Cry», gan pavisam svaigi – vēl nedzirdēti skaņdarbi.

Maija ietvaros un jūnija sākumā mūziķi sniedz vairākus koncertus Rīgā, Tallinā, Lielvārdē u.c., savukārt 9. jūnijā grupa plāno doties Centrāleiropas koncertturnejā, sniedzot koncertus Lietuvā, Polijā, Vācijā u.c.

Rihards Lībietis ir mūziķis, ģitārists, kurš šobrīd galvenokārt muzicē sastāvā «Rihards Lībietis Orchestra». Regulāri uzstājas ne vien kā akustiskās mūzikas mākslinieks, bet spēlē arī grupās «The Originals», «K.R.I.S.» un sadarbojas ar citiem mūziķiem. Izdevis divus studijas albumus – «Mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons 2015» nominēto «Scream, Breathe, Cry» (2015) un «RL Elektronix» (2015), kā arī EP albumu Rihards Lībietis (2012). Kopā ar grupu «Ryga» radīta «Spēlmaņu naktij 2014» nominētā mūzika Dailes teātra izrādei «Izraidītie», piedalījies arī «Spēlmaņu naktij 2015» nominētajā izrādē «Noķer Mani». Uzstājies kopā ar tādiem māksliniekiem kā Dave Goodman (CAN/DE), Innes Sibun (UK), «Sir» Oliver Mally (AT), Latvian Blues band (LV) u.c.

«Rihards Lībietis Orchestra» sastāvā kopā ar Rihardu muzicē Toms Lipskis (bass), Erna Daugaviete (čells), Matīss Repsis (perkusijas) un Gints Smukais (akustiskā ģitāra). Grupa kopā ir sniegusi vairākus koncertus Baltijas valstīs.

Koncertu organizē RKTMC «Mazā ģilde» sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamentu.

Ieeja maksa koncertā 2.00 EUR (biļetes var iegādāties «Mazā ģildē»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu