«Framest» uzstājas Kannās Ukrainas delegācijas pieņemšanas pasākumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē vokālā grupa «Framest» devās uz prestižo un pasaulslaveno Kannu kinofestivālu Francijā, lai uzstātos Ukrainas oficiālās delegācijas pieņemšanas pasākumā.

Ukrainas oficiālā pieņemšana norisinājās ekskluzīvā klubā jūras krastā ar pasakainu skatu uz Franču Rivjēru. Pasākumu apmeklēja vairāki simti vadošo pasaules filmu industrijas producentu, aktieru un režisoru.

«Īpašas ovācijas izpelnījāmies, dziedot populāro ukraiņu tautas dziesmu «Pidmanula, pidvela» a capella aranžējumā,» neaizmirstamajos iespaidos dalās grupas dalībnieks un komponists Jānis Ķirsis. «Framest» bija vienīgā muzikālā grupa, kas uzstājās šajā pasākumā, tādēļ saņēma nedalītu skatītāju uzmanību un atsaucību.

Zināms, ka Kannu kinofestivāla ietvaros dažādos pasākumos uzstājas pasaulslaveni mūziķi. Piemēram, Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) un aktrise Anna Kendrika (Anna Kendrick) priecēja skatītājus ar akustisku priekšnesumu.

Vokālā grupa «Framest» pastāv kopš 2005. gada, un to veido pieci profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji – Beāte Zviedre (soprāns), Rūta Dūduma (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Roberts Memmēns (bass). Šobrīd grupa gatavo oriģinālu un iedvesmojošu koncertprogrammu, kuras pirmatskaņojumu klausītāji varēs piedzīvot šā gada rudenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu