Busuļa dziedājumu šova «Голос» ceturtdaļfinālā klātienē vēro arī Ušakovs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

12.decembra vakarā bija iespējams vērot televīzijas šova «Голос» jaunāko raidījumu, kur par iespēju startēt pusfinālā sacentās arī mūsu pašu Intars Busulis.

Ceturtdaļfināla raidījumā Intars Busulis sacentās ar diviem savas komandas dziedātājiem un spēja pārliecināt žūriju un iekļūt šova pusfinālā.

Kā jau ierasts, Busulis izpildīja Raimonda Paula dziesmu, šoreiz izvēle krita par labu dziesmai «Я тебя люблю больше природы».

Dziesmas izpildījums izraisīja skaļus aplausus, ovācijas un emocijas gan skatītājiem, gan žūrijas locekļiem.

Dziedātāju Pelageju pārsteidza tas, ka Intars ir latvietis un viņa dzimtā valoda nav krievu valoda, jo viņš tik organiski, brīvi dzied krieviski, ka māksliniecei pat radās jautājums, kādā valodā Intars domā.

Beigu beigās Busuļa mentors Leonīds Agutins piešķīra dziedātājam 50% sava vērtējuma, kas ir augstākais iespējamais, skatītāji novērtēja Busuļa veikumu ar 39,9% balsu.

Šāds procentuālais balsojums ļāva Intaram iekļūt pusfinālā.

Šis ceturtdaļfināla raidījums bija īpašs, jo to klātienē apmeklēja un par Intaru fanoja Rīgas mērs Nils Ušakovs ar kundzi Ivetu Strautiņu-Ušakovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu