Televīzijas šova "Zvaigznes uz ledus" izrāde "Ledus periods"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. un 19. janvārī Rīgā ar izrādi "Ledus periods" viesosies televīzijas šova "Zvaigznes uz ledus" otrās sezonas dalībnieki.

Uz "Arēnas Rīga" ledus uzstāsies Krievijas daiļslidošanas zvaigznes, kas dejos pārī ar Krievijas pazīstamajām šovbiznesa zvaigznēm.

Rīgā uzstāsies Tatjana Navka, Marats Bašarovs, Aleksejs Tihonovs, Mihails Galustjans, Romāns Kostomarovs, Dmitrijs Marjanovs, Anastasija Voločkova, Irina Lobačova, Aleksejs Jagudins, Jekaterina Guseva, Anna Semenoviča, Jeļena Berežnaja, Marija Petrova, Olga Kabo, Čulpana Hamatova, Ņikita Maļiņins, Maksims Šabalins, Iļja Klimkins, Oksana Domnina un citi.

Averbuhs informēja, ka ar izrādi "Ledus periods" plānots viesoties visās Baltijas valstīs un daudzviet citur, tostarp Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Vācijā un ASV.

"Pirmais Baltijas kanāls" kopš septembra demonstrēja televīzijas šova "Zvaigznes uz ledus" turpinājumu "Ledus laikmets".

Šova laikā vienā pārī ar izciliem daiļslidotājiem uzstāsies Krievijas šovbiznesa zvaigznes, un visi pāri sacentās par skatītāju balsīm, lai tiktu līdz finālam un uzvarai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu