"Mumiy Troll" iesildīs amerikāņi "Ringside"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Mumiy Troll" uz savu koncertu Rīgā pa draugam uzaicinājuši uzstāties sliktos puišus no Kalifornijas "Ringside".

"Ringside" (www.ringsideband.com) neslēpj, ka bijis neizbēgami, jo ir amerikāņi, savas mūziķu gaitas sākt garāžā, taču 2005. gadā pēc singla "Tired of Being Sorry" un sava debijas albuma "Ringside" izdošanas tumšās garāžas vietā puiši attapās glancētajā Amerikas MTV un viņu popularitāte gluži vai aizsvilās. "Ringside" sāka iespaidīgu koncertturneju pa visām lielākajām ASV pilsētām un jau pavisam drīz viņu vārds nonāca arī līdz Eiropai. Iļjam Lagutenko gadījās dzirdēt kādu viņu uzstāšanos Londonā un iepazīties ar puišiem personiski. Kā viņiem izdevies atrast tik daudz kopīga, paliks mistērija, bet tas, ka "Ringside" kā viesmākslinieki būs dzirdami "Mumiy Troll" jaunajā albumā, ir interesants fakts, un tas, ka viņi pa draugam iesildīs "Mumiy Troll" Jaungada koncertu Rīgā, vēl interesantāk.

Atstājot pārdomas par aizvadītā gada veiksmīgajām un neveiksmīgajām dienām politiķiem un tā vietā dodoties uz "Arēna Rīga", koncerta apmeklētāji, nokļūs vērienīgākajā Jaungada vakara pasākumā Rīgā. Un, spriežot pēc uzaicinātajiem māksliniekiem un dažādiem organizatoru sarūpētiem pārsteigumiem, pasākums būs lieliska vieta, kur vēl pirms Jaunā gada iestāšanās satikt un sveikt savus draugus kā koncerta apmeklētājiem, tā pašiem mūziķiem.

Svinīgā un atbrīvotā atmosfērā "Mumiy Troll" spēlēs visas savas un klausītāju mīļākās dziesmas. Dzirdēsiet visus lielākos Mumiy Troll hitus – „Vladivostok 2000”, „Eto po ļubvi”, „Ņevesta?”, „Deļfini”, „Utekaj”, „Strahu ņet”, „S Novim Godom, kroška” un daudzus citus. Ar ko kopā tiks dziedāta dziesma „Medvedica” koncerta apmeklētājiem būs pārsteigums, vienīgi zināms, ka tā būs kāda ļoti pazīstama latviešu dziedātāja.

Tā kā koncerts notiek pašā Jaungada slieksnī, pasākuma organizatori īpašu uzmanību veltīs precīzai koncerta gaitai, tāpat arī rūpējoties par apmeklētāju ērtību, ir informējuši visas lielākās taksometru kompānijas par koncerta beigšanās laiku, lai plkst. 22 visi pieejamie taksometri atrastos Arēna Rīgā tuvumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu