Trakā ballītē dīdžejs [Ex] da Bass nosvin dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

22.maijā viens no populārākajiem Latvijas dīdžejiem [Ex] da Bass jeb Mareks Dainis kļūs 32 gadus vecs. Par spīti ieteikumiem nesvinēt dzimšanas dienu, pirms tā patiesi pienākusi, dīdžejs to jau nosvinēja 13. maijā modīgajā Rīgas izklaides vietā «Majestic».

Dīdžejs savas dzimšanas dienas svinēšanai bija izvēlējies īpašu dienu – piektdienu, kura iekrita trīspadsmitajā datumā, šā datuma un dienas savienojums tiek uzskatīts par laiku, kad notiek vairāk neveiksmju nekā parastā dienā.

Lai vai kā, ballīte par godu dīdžeja [Ex] da Bass dzimšanas dienai izdevās godam, mākslinieks saņēma dāvanas, ziedus, apskāvienus un skūpstus no daiļā dzimuma pārstāvēm un, kā jau pienākas, tika celts gaisā trīsdesmit divas reizes.

Īpašu apsveikumu dīdžejam sagādāja Einārs Latiševs, kurš tam veltīja īpašu perkusiju spēli, kura dīdžeju sajūsmināja vairāk nekā jebkura dāvana, kā nekā mākslinieks mākslinieku vislabāk spēj sveikt ar muzikālu priekšnesumu.

Ballīti apmeklēja arī par radio geišu dēvētā Ieva Adamss, dejotāja, deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova un autosportists Jānis Boks.

Vakara gaitā viesi baudīja izklaides vietas «Majestic» gardos kokteiļus un ēdienus, tāpat arī labprāt nodevās dejām, kuras spēlēja gan pats jubilārs, gan uzaicinātie dīdžeji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu