Jaunā gada raidījuma «Rīgas ugunis» filmēšanas aizkulises

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Morozov Vadim

9.decembrī klubā «Friends» notika Jaunā gada raidījuma «Rīgas ugunis» filmēšana. Raidījums ir atvasināta versija populārajam Krievijas Jaunā gada koncertam «Голубой огонек».

Šāda tipa svētku raidījums Latvijā dzīvojošajai krievvalodīgo auditorijai dzimtajā Latvijā nav uzņemts vismaz divdesmit gadus, idejas autore, galvenā ģeneratore un raidījuma vadītāja Jeļena Tonova šo ideju sirdī loloja daudzus gadus un beidzot ar panākumiem īstenoja.

Kā jau sākot ko jaunu, vienmēr ir bail, kā cilvēki to uztvers, bet, vērojot mākslinieku un viesu reakcijas, smaidus un pozitīvismu, ir skaidrs - viss izdevās lieliski.

Vakara viesi un mākslinieki cer, ka šī ideja filmēt pašiem savu «Rīgas uguni» kļūs par ikgada tradīciju.

Koncertā māksliniekiem bija jāizpilda pašu radītas dziesmas, tāpēc daudzi mākslinieki, kuri vēlējās uzstāties, steidza studijā un ierakstīja jaunas dziesmas.

Beigu beigās raidījuma filmēšanas laikā viesi dzirdēja piecu singlu pirmatskaņojumus.

Lielākos aplausus saņēma dziedātāja Kamilla, kura tikko ierakstījusi savu pirmo solodziesmu.

Vakara gaitā uz skatuves kāpa Kamilla, Diāna Pīrāgs, Alekss Silvērs un Liera Štein, Katy Tindemark, Dmitrijs Milēņins, Dāvids Kalandija, Tamāra Rutkovska, daudzi citi jaunie mākslinieki, kā arī ģitāras virtuozs Valērijs Jegorovs.

Vakara vadītāju lomās iejutās pasākuma idejas autore Jeļena Tonova un dejotājs Deniss Tumakovs.

Koncerta laikā viesos radās īsta svētku sajūta, kā gan citādi, nepārtraukti tika dedzinātas brīnumsvecītes, gaisā mesti konfeti, plaukšķinātas plaukšķenes un skandinātas šampanieša glāzes.

Viesu vidū bija novērojamas tādas sabiedrībā zināmas personas kā uzņēmēja Sveta Loeva, televīzijas seja Jeļena Gricuka, radiogeiša Ieva Adamss un zīmola «Basque» īpašniece Tatjana Mačkevica.

Ikvienam viesim bija jāpasaka savs vēlējums Jaunajā gadā, tā palaižot kosmosā daudz pozitīvu domu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu