Režisors Vudijs Allens atbildējis uz dēla apsūdzībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seksa skandāls ap režisoru Vudiju Allenu jau atkal uzņem apgriezienus. Kamēr režisors Kannu kinofestivālā prezentē savu jauno filmu, tikmēr viņa audžudēls mēģina atgādināt par pirms pāris gadiem izskanējušo seksa skandālu, kurā Vudija audžumeita apsūdzēja režisoru seksuālā vardarbībā.

Astoņdesmit gadus vecais Vudijs izlēma izveidojušos situāciju komentēt preses pārstāvjiem. Režisors savā paziņojumā teicis, ka nekad nelasa neko par sevi, ne intervijas, ne cita veida rakstus.

Par šo situāciju viņš jau visu pateicis vienā no «The New York Times» numuriem pirms pāris gadiem un paspējis aizmirst izveidojušos situāciju un apsūdzības.

Allens nesaprot, kāpēc audžudēls atgriežas pie jau atrisinātās problēmas un mēģina to atkal celt gaismā, tādā veidā nomelnojot viņu.

Režisoru aizstāv arī aktrise Kristena Stjuarte, kura saka, ka šāda rīcība no dēla puses nav pieņemama, seksa skandālu jau izvērtēja tiesa un audžumeita beigu beigās atsauca apsūdzības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu