Klūnijs: Donalds Tramps nebūs ASV prezidents

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs Kannu kinofestivālā paudis pārliecību, ka ekscentriskais uzņēmējs Donalds Tramps nekļūs par ASV prezidentu. Klūnijs tēlo režisores Džodijas Fosteres drāmā «Money Monster» («Naudas monstrs») par televīzijas tiešraidē par ķīlnieku saņemtu raidījuma vadītāju. Kinolente izrādīta Kannu festivālā ārpus konkursa programmas.

Klūnijs sacīja, ka filmā kritizētie realitātes šovi un virspusīgās ziņas esot ļāvušas netraucēti izpausties tādiem populistiem kā Tramps.

«Donalds Tramps nebūs prezidents. Tas nenotiks, jo šo valsti nevada bailes,»

Kannu kinofestivālā žurnālistiem teica 55 gadus vecais Klūnijs. «Mēs nebaidīsimies no musulmaņiem, imigrantiem vai sievietēm. Patiesībā mēs ne no kā nebaidāmies.»

«Tramps ir rezultāts visiem ziņu raidījumiem, kas nav vērīgi un neuzdod trāpīgus jautājumus,» uzsvēra Klūnijs.

«Ziņas visu diennakti nenozīmē, ka jūs saņemsiet vairāk ziņu, jums tikai vairākas reizes atkārtos vienas un tās pašas ziņas,» viņš turpina. «Viņi iegūst labākus reitingus, rādot tukšu podiju, kur drīz uzstāsies Donalds Tramps, nevis atvēlot 30 sekundes sižetam par bēgļiem, lielāko krīzi pasaulē. Vai visas korporācijas sabruktu, ja mēs patiešām sāktu informēt cilvēkus?»

«Mēs esam zaudējuši spēju teikt taisnību un runāt par faktiem,»

paziņoja Klūnijs.

Klūnijs filmā «Money Monster» atveido televīzijas personību, kuru saniknots fans saņem kā ķīlnieku. 48 gadus vecā Džūlija Robertsa spēlē raidījuma producenti, kura cenšas atbrīvot Klūnija atveidoto varoni.

Kinolente galvenokārt saņēmusi labas atsauksmes no kritiķiem. Kino žurnāls «The Hollywood Reporter» to nodēvēja par «jauneklīgu, godīgu filmu», savukārt izdevums «Variety» uzslavēja tās humoru un aktieru tēlojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu