"Intrigantes" otrā sezona LNT (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Beidzot LNT repertuārā atgriežas "Intrigante" (Gossip Girl) – superpopulārā jauniešu seriāla otrās sezonas sērijas, lai atkal tiktos ar Manhetenas privātskolas audzēkņiem un dzīvotu līdzi viņu ikdienai, ballītēm, mīlas dēkām, pārdzīvojumiem, priekiem un kreņķiem, kā arī, protams, intrigām. 5. janvārī seriāla „Intrigante” 1. sērija LNT ēterā būs vērojama 21:40, bet ar nākamo nedēļu seriāls sāksies 22:05.

Manhetenas vidusskolēnu dzīve vēl joprojām ir cieši saistīta ar viņu vecāku maka biezumu – turīgākie turpina dzīvot luksusa dzīvesveidu, kamēr tie, kuru banku kontos nav – un diezin vai vispār būs – ieripojuši miljoni, turpina atrasties bagātnieku ēnā. Bet tajā pašā laikā viņi nav nokāruši degunu un turpina ķepuroties pa izraudzītās karjeras kāpnēm. Ar mācībām un sitieniem, ar degsmi un vēlmi pašapliecināties. Un, ja par viņiem kaut mazu rindiņu savā blogā uzraksta vēl joprojām neatšifrētā Intrigante, ir skaidrs – tas, kas bijis viņas pieminēšanas vērts, nenoliedzami ir stilīgs, bet tas, kurš ir stilīgs Manhetenā, ir tiesīgs saukt sevi par piederīgu augstākajām aprindām.

Foto: publicitātes

Tāpēc nav brīnums, ka "Intrigantes" aktieri, kuri līdz brīdim, kad seriāls sāka savu uzvaras gājienu Atlantijas okeāna otrā krastā, kļuva par zvaigznēm, kurām līdzināties vēlas ja ne katrs, tad katrs otrais pusaudzis gan. Bleika Laivlija nebija nekas, Teilore Momsena un Kristena Bella bija parādījušās vien necilās lomiņās, Čeizs Kroufords bija viens no daudzajiem smukulīšiem, kas sapņoja par kinozvaigznes karjeru. Tagad, pēc "Intrigantes" satriecošajiem panākumiem, viņi pozē uz sarkanajiem paklājiem, bildējas fotosesijās un smaida no žurnālu vākiem, ir kļuvuši par dažādu produktu reklāmas sejām, kļuvuši par pusaudžu elkiem...

"Intrigantes" otrās sezonas sēriju Amerikā noskatījās 3,4 miljoni skatītāju!



Otrās sezonas galvenās tēmas:
- aizvadītās vasaras spilgtākie notikumi,
- Blēras un Čaka attiecības,
- Blēras centieni iestāties Jēlas universitātē,
- Bārta nāve, kas atstāj neizdzēšamu iespaidu uz Čaku,
- Dens no nevēlama tipiņa kļūst par savējo,
- Dena attiecības ar Serēnas skolotāju,
- Serēnas attiecības pēc viņas šķiršanās no Dena,
- Dženijas modesmākslinieces karjera,
- Neita un Čaka draudzības gals,
- Neita draudzība ar Denu,
- Neita problēmas ģimenē,
- Neita attiecības ar Vanesu,
- Rufusa un Lilī attiecības, kas pavēršas pavisam negaidīti...
Un, protams, visi vēlas uzzināt, kas ir noslēpumainā Intrigante!

Interesanti fakti:
- Sākotnēji bija iecerēts, ka "Intrigante" būs pilnmetrāžas filma, kur vienu no galvenajām, Blēras Valdorfas lomu, atveidos Holivudas „kritusī meitene” Lindsija Lohana. Taču dažādu sakritību rezultātā radās doma par seriālu.
- Seriāls "Intrigante" saņēmis 14 balvas, kā arī ticis nominēts vēl 21 kategorijā. Protams, vislielākais balvu un nomināciju skaits ir no „Teen Choise Awards” puses – par labākajiem atzīti gan aktieri (Bleika Laivlija, Leitone Mīstera, Čeizs Kroufords, Eds Vestviks), gan pats seriāls kategorijā „Labākais TV šovs – drāma”.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu