Vēl vairāk skaistuma: Rīgā atvērts jauns skaistumkopšanas salons

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Boriss Kuvšinnikovs

12. maijā dzīvespriecīgās noskaņās durvis vēra jaunais «Brow B Bar» salons. Pasākuma devīze – «Party and the City» – atsauca atmiņā stilīgo dāmu ballītes no leģendārā seriāla. Dāmas uz pasākumu ieradās vieglās vasarīgās kleitiņās, neaizmirstot izvēlēties spilgtas krāsas, lai svinētu vasaru.

Vakara vadītāja lomā iejutās aktieris Rihards Lepers, kurš ar humoru un šarmu palīdzēja viesiem pievērst uzmanību ne tikai sarunām, bet arī organizatoru sarūpētajiem pārsteigumiem.

Par vienu šādu pārsteigumu var nosaukt ielu mākslinieku Vadimu Meikšānu, kurš turpat pasākuma norises laikā radīja grafiti.

Viesi baudīja vakara siltumu, sēžot pēc labākajām «lounge» tradīcijām iekārtotajā pagalmā, baudīja uzkodas un Martini kokteiļus.

Toties DJ Ai-Va spēlētā mūzika no vinila platēm sabiedrības dāmām lika pat kustēties mūzikas ritmos un meklēt kungus, lai dejotu.

Par pašu salonu runājot, sākotnēji salons specializējās uzacu kopšanā: salonā ir pārstāvēti visi uzacu dizaina un krāsošanas pakalpojumi. Jaunajā studijā līdzās tradicionālajam piedāvājumam būs pieejami arī manikīra un pedikīra pakalpojumi, ko, pateicoties īpaši aprīkotiem krēsliem, salona meistari varēs veikt vienlaicīgi, tādējādi nodrošinot visātrāko rezultātu.

Salons parūpējies arī par piedāvājumu mazajiem apmeklētājiem - bērnu manikīru, kas ļaus jaunajām māmiņām rast risinājumu problēmai, ar ko atstāt bērnu, dodoties apmeklēt salonu.

Salona jaunās telpas un piedāvājumu novērtēja arī sabiedrības dāmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu