Ufo vadīs alus festivāla Latviabeerfest radio «Beer FM»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pirmo reizi festivāla Latviabeerfest pastāvēšanas vēsturē pasākuma laikā no 2016.gada 25. līdz 29. maijam darbosies festivāla raidstacija. Ziņas, festivāla jaunumi, konkursi, viktorīnas, joki un mūzika būs dzirdami Latviabeerfest 2016 teritorijā Vērmanes dārzā, kā arī internetā www.beerfm.lv un www.beerfm.eu un sadarbībā ar Latviabeerfest2016 informatīvo atbalstītāju www.tvnet.lv.

Pasākuma dalībniekus un visus interesentus uzrunās un izklaidēs neatkārtojamais un vienmēr atraktīvais UFO.

«Šī būs interesanta interneta radio BOOMFM un Alus festivāla sadarbība - radio BOOMFM piecas dienas pārtaps par BEER FM. Un manā 25 gadu radio darba pieredzē šī būs ilgākā tiešraide no notikuma vietas,» Latviabeerfest 2016 aktuālāko jaunumu komentē Kaspars Upaciers. «BEER FM studijā - Vērmanes dārzā - kopā ar mani šīs piecas dienas darbosies Jānis Strapcāns, Atis Zviedris un Laura Stūrīte. Ar Lauru kopā ir strādāts radio BOOMFM, bet ar Jāni un Ati kopā darbošos pirmo reizi. Domāju, ka visam jābūt labi! Tātad no 25. līdz 29. maijam internetā klausieties beerfm un uzzināsiet visu, kas notiek Alus festivālā un ne tikai!»

Festivāla rīkotāji parūpējušies par interaktīvo festivāla apmeklētāju un dalībnieku dalību raidstacijas satura veidošanā - raidstacijas mājaslapā būs pieejams Twitter panelis savstarpējai komunikācijai – dalīties iespaidos par festivāla norisi, sveikt savus mīļos, veidot muzikālo programmu, kā arī festivāla dalībnieki varēs reklamēt piedāvāto produkciju un izziņot jaunumus apmeklētājiem.

Latvieši izsenis zināmi ar savām alus brūvēšanas tradīcijām. Festivāls Latviabeerfest 2016 norisināsies piecas dienas pašā Rīgas sirdī, Vērmanes dārzā, no 25. līdz 29. maijam, kur būs iespēja baudīt jaunas un jau iecienītas alus šķirnes, degustēt vietējo meistaru gatavotos gardumus, piedalīties aktīvās atpūtas pasākumos, dejot, dziedāt, klausīties mūziku, kā arī apskatīt un iegādāties amatnieku darinājumus īpaši izveidotā amatnieku tirdziņā.

Festivāla atklāšana 2016.gada 25.maijā plkst. 15.00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu