Kinoblogeru īpašajā seansā klasika - «Pa asmeni skrejošais»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

13. maijā plkst. 18:30 k/t «Kino Citadele» notiks kinoblogeru īpašais seanss, kurā «final cut» versijā tiks izrādīta klasiskā 1982. gada zinātniskās fantastikas filma «Blade Runner» («Pa asmeni skrejošais»).

Režisora Ridlija Skota kulta filmas darbība norisinājās apokaliptiskā Losandželosā 2019. gadā.

Anotācija: Losandželosa, 2019. gads. Riks Dekards ir «pa asmeni skrejošais» - policists un atlīdzību mednieks, kura uzdevums ir atrast četrus androīdus-replikantus, kuri nelegāli atgriezās uz Zemes un meklē savu radītāju. Pakaļdzīšanās gaitā Dekards sastopas ar replikantu filozofiju un dzīves uztveri, kas liek tam apšaubīt paša cilvēcību…

Sižets balstīts uz Filipa K. Dika romāna «Vai androīdi sapņo par elektriskām aitām?».

Jau zināms, ka Skots producēs arī jauno filmu «Blade Runner 2». Tajā atgriezīsies scenāristi Hemptons Fančers un Maikls Grīns. Filmā dalību apstiprinājis arī Harisons Fords. Viņš apstiprināja, ka spēlēšot «Blade Runner» turpinājumā. 73 gadus vecais aktieris sacīja, ka «Blade Runner 2» scenārijs esot «labākais, ko jebkad esmu lasījis».

Biļetes jau pieejamas šeit:

www.forumcinemas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu