Kanālā RīgaTV 24 jauns raidījums kopā ar VAS «Elektroniskie sakari»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

21. maijā kanālā RīgaTV 24 pulksten 19:00 vakarā būs skatāms izglītojošs, ar noderīgu informāciju bagāts raidījums. Pārraides laikā VAS «Elektroniskie sakari» sniegs atbildes un ieviesīs skaidrību par radiosakaru nozīmi, attīstību un nepieciešamību mūsdienās.

Tiešraidē 21. maijā pulksten 19:00 kanāls RīgaTV 24 sniedz iespēju iegūt informāciju par elektronisko sakaru jautājumiem, kuri ir VAS «Elektroniskie sakari» pārziņā. Tiešraides laikā RīgaTV 24 raidījumu vadītāja Ieva Strazdiņa kopā ar VAS «Elektroniskie sakari» pārstāvjiem radīs atbildes uz dažādiem jautājumiem par radiosakaru nozīmi.

Raidījuma laikā RīgaTV 24 kopā ar VAS «Elektroniskie sakari» skaidros, kas ir radiosakari, kāda ir to vēsture un kur ikdienā lietojam radiosakarus. Atklās, vai Latvijas radiosakari atšķiras no radiosakariem citās pasaules valstīs, kā arī tiks apskatīti jautājumi par radiosakaru lomu mūsdienās.

VAS «Elektroniskie sakari» pārvalda radiofrekvenču spektru un nosaka radiofrekvences piešķīrumus radioiekārtu darbībai, kā arī sniedz elektromagnētiskās saderības pakalpojumus. «Elektronisko sakaru» speciālisti nodrošina, lai katrs Latvijas radio, televīzijas, interneta un mobilo sakaru lietotājs tiktu pasargāts no sakaru traucējumiem. VAS «Elektroniskie sakari» speciālisti pārstāv Latvijas intereses Starptautiskās Telesakaru savienības, Eiropas Komisijas struktūru un Eiropas pasta un telesakaru administrāciju konferences darba grupās.

Skaties raidījumu tiešraidē 21. maijā pulksten 19:00 vakarā un atkārtojumu 22. maijā pulksten 14:00 dienā kanālā RīgaTV 24 un interneta platformā Play24.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu