Borats paņirgājas par Melu Gibsonu (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neīstais kazahu žurnālists un uzlecošā kino zvaigzne "Borats" savas filmas Austrālijas pirmizrādē ir paņirgājies par Holivudas aktiera Mela Gibsona attieksmi pret ebrejiem.

"Borats", kuru tēlo Lielbritānijas ebreju komiķis Saša Barons Koens, austrāliešu faniem sacīja, ka gribot, lai viņa filma "Cultural Learnings for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" ("Borats: Amerikas kultūras mācība par labu lieliskajai Kazahstānai") saņemtu "Oskaru" kā "labākā pret ebrejiem vērstā filma". Taču viņš piebilda, ka, "protams, jūsu Melvins Gibsons ir ļoti spēcīgs konkurents".

Austrālijā dzimušais Gibsons, kurš bija pretrunīgi vērtētās filmas "Passion of Christ" režisors, piedzēries veltīja antisemītisku tirādi policistam, kas viņu jūlijā aizturēja Losandželosā par transporta līdzekļa vadīšanu dzērumā.

Koens, kas pats ar savu komēdiju politiski nekorektā Borata lomā ir aizvainojis dažādas cilvēku grupas, sākot no Kazahstānas valdības un beidzot ar Vācijas čigāniem, pirmdienas vakarā bija ieradies Sidnejā uz savas filmas pirmizrādi.

"Esmu milzīgs jūsu valsts fans," viņš sacīja žurnālistiem. "Es ļoti gribētu sev atrast sievu austrālieti ... dāmas, lūdzu, sūtiet man fotogrāfijas, priekšroka erotiskām. Es dodu priekšroku sievietēm, kurām ir vairāk matu uz galvas nekā uz muguras un zobi aug tikai mutes iekšpusē."

Koens, kurš ir saderinājies ar austrāliešu aktrisi Islu Fišeri, uz pirmizrādi bija ieradies, tērpies kā "Austrālijas vīrs" - ar kriketa kāju aizsargiem virs viņa uzvalka biksēm, rokās turot valabiju (mazu ķenguru) un alus pudeli, galvā bija cepure, no kuras malas karājās korķi.

Filma, kurā viņš tēlo ūsaino Boratu, kas, saskaroties ar dažādiem nejauši sastaptiem cilvēkiem un iekuļoties dažādās reālās dzīves situācijās, izglītības nolūkos ceļo cauri ASV, pirmās nedēļas laikā ASV kinoteātros ir nopelnījusi vairāk nekā jebkura cita filma.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu