Skaties tiešraidē izturības sacensības «DNB Stipro skrējiens»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: straume.lmt.lv

TVNET portāls sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume un kanālu Rīga TV24 piedāvā sestdien, 7. maijā plkst. 11.00 tiešraidē skatīties spēka un izturības sacensības DNB STIPRO SKRĒJIENS, kas ir Austrumeiropā pirmais un vienīgais šāda veida izturības skrējiens, kas ietver skriešanas, dažādu veiklības un spēka disciplīnu elementus.

Šīs sacensības ir sportisks izaicinājums ikvienam, jo sacensības notiek neierastā vidē. Pārvarot vairākus desmitus mākslīgi un dabīgi radītus šķēršļus, skrienot pa dubļiem un ūdeni, var iemācīties pārvarēt sevi, pārbaudīt savus spēkus un fizisko formu. Pasākums radīts kā alternatīva, lai izrautos no vienmuļā dzīves ritma, vēl vienmuļāka sporta zāles apmeklējumu grafika vai garlaicīgiem gargabalu skrējieniem.

Izturības sacensības DNB STIPRO SKRĒJIENS tiešraidē skatāmas arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā:http://straume.lmt.lv.

Sacensību dalībnieki un tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tematiskos tēmturus #stiproskrejiens un #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu