Brīnumskapja skola tuvojas Dobelei, Ventspilij un Liepājai!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šā gada vissvarīgākā mācību stunda – Ziemassvētku stunda Brīnumskapja skolā - ir iezvanīta.

Ar pirmajiem koncertiem Ogrē un Rēzeknē ir atklāta koncertu turneja «Ziemassvētku stunda Brīnumskapja skolā», un šobrīd Brīnumskapja varoņi ar saviem straujajiem BMW tuvojas Dobeles Kultūras namam, kur jau 12. decembrī plkst. 18.00 Brīnumskapja skolas solā gaidīs tieši Tevi!

Šī nav parasta mācību stunda, jo vienā skolas solā kopā sēž gan bērni, gan viņu vecāki, mācoties no dziesmām, nevis grāmatām, un Brīnumskapja skolas mūzikas nestundas skolotājs Andris neliek atzīmes, toties nepaklausīgākie skolēni tiek sūtīti uz deju nodarbībām pie deju skolotājas Kodes.

Foto: publicitātes

Brīnumskapja skolas direktors Kaķītis Laķītis jautā: «Kā jūs domājat, ko Ziemassvētkos drīkst un ko nedrīkst darīt? Vai drīkst iepikot Ziemassvētku vecīti? Vai drīkst dziedāt Ziemassvētku dziesmas tramvajā? Vai drīkst meklēt mammas skapī dāvanas? Vai drīkst pārēsties piparkūkas?

Es, kā Kaķītis Laķītis, saku - mieru, mieru! Mēs esam Brīnumskapja skolā! Šeit mēs varam iemācīties daudzas un dažādas lietas par svētku gaidīšanu un svētkiem kopumā. Bet svētkos, kā zināms, darām lietas, ko nedrīkstam darīt katru dienu, jo svētkos viss taču ir tik salds!»

Foto: publicitātes

«Ziemassvētku stunda Brīnumskapja skolā» kopā ar direktoru Kaķīti Laķīti, skolotāju Andri, Komponistu, Malvīni, Rasiņu, Tantiņu un deju skolotāju Kodi iemirdzēsies un ieskanēsies lielākajās Latvijas pilsētās un koncertzālēs visa decembra garumā.

12.decembrī plkst. 18:00 Dobeles KN

13.decembrī plkst. 15:00 Ventspilī, teātra namā «Jūras vārti»

14.decembrī plkst.15.00 Liepājas OC Rožu zālē

19.decembrī plkst.12:00 Krustpils KN

20.decembrī plkst. 12.00 Valmieras KC

Foto: publicitātes

21.decembrī plkst. 12:00 Cēsu CATA KN

22.decembrī plkst.18.00 Ādažu KN

23.decembrī plkst.16:00 Siguldas KN

25.decembrī plkst.15.00 un 18.00 Koncertzālē «Rīga»

26.decembrī plkst.15:00 Salaspils KN «Rīgava»

27.decembrī plkst. 12:00 Jelgavas KN

28.decembrī plkst. 12:00 Ropažu KC

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

Brīnumskapī mīt Ingus Ulmanis, Andris Sējāns, Aigars Voitišķis, Karīna Tropa, Roberts Rasa, Anrijs Grinbergs un Egija Abaroviča .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu