Izdod simto e-grāmatu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Zvaigzne ABC" lasītājiem piedāvā jau simto e-grāmatu – Valda Rūmnieka un Andreja Miglas romānu "Čaks", kas īsā laika posmā kļuvis par vienu no pirktākajām grāmatām, informē izdevniecībā.

Biogrāfiskais romāns "Čaks" ir aizrautīgs, noslēpumiem pārpilns dzejnieka dzīvesstāsts, kurā radošie un intīmie piedzīvojumi grodi savērpti ar plašu kultūrvēsturisko un politisko notikumu zemslāni, kur unikāli, līdz šim nezināmi vēsturiskie dokumenti vienojas ar autoru ēverģēlīgo fantāziju.

Apgāds "Zvaigzne ABC" pirmo e-grāmatu latviešu valodā izdeva šā gada 8. martā. Tā bija Lorensa Frīmena un Jura Rubeņa "Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla".

"Čaks"
"Čaks" Foto: publicitātes

Pērkot e-grāmatu pirmo reizi, ir jāreģistrējas interneta grāmatnīcā www.gramatuklubs.lv un jāveic visi soļi, kas aprakstīti sadaļā e-erāmatu palīdzība. e-grāmatu var lasīt uz datora ekrāna, e-grāmatu lasītājos, kā arī viedtelefonos (ar Android).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu