Dziedātāja Liera Štein ar vokālās studijas atklāšanu nosvin dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

2016. gada 1.maijā tika oficiāli atklāta dziedātājas Lieras Štein skatuves mākslas studija «Stein studio». Atklāšanas dienā māksliniece svinēja savu dzimšanas dienu un viņas audzēkņi un draugi to sveica ar īpašu svētku koncertu.

Skatuves mākslas studija «Stein studio» ir dziedātājas Lieras Štein dibināta skatuves mākslas studija, kur dažāda vecuma mākslas mīļotāji apgūst vokālo mākslu, aktiermeistarību, prasmi uzturēties uz skatuves, kā arī citus skatuves mākslas virzienus, kuri ir nepieciešami, lai kļūtu par profesionālu dziedātāju un skatuves mākslinieku.

Studijas vadītāja Liera Štein ir dziedātāja ar milzīgu pieredzi darbā uz skatuves, kā arī augstāko izglītību pedagoģijā - populārās un džeza mūzikas žanrā, kas palīdz Lierai dalīties ar bērniem ne tikai ilggadējā pieredzē iegūtām zināšanām, bet arī zināšanām, kuras ir pamatotas uz pedagoģijas akadēmijā iegūtajām teorētiskajām un praktiskajām zināšanām.

Studijas atklāšanas diena sakrita ar dziedātājas dzimšanas dienu, kas tikai dubultoja svētku sajūtu un pacilātību.

«Dzimšanas diena ir īpaša diena, kuru gribēju pavadīt kopā ar sev tuviem cilvēkiem – es un mani audzēkņi, mēs esam viena komanda, viena ģimene, tāpēc mana dzimšanas diena bija mūsu kopīgie svētki, labāku dāvanu es pat nevarētu iedomāties!» saka studijas dibinātāja Liera Štein.

Pēc svinīgā koncerta viesi sveica mākslinieci, dāvājot ziedus, dāvanas, izsakot komplimentus, tādā veidā padarot viņas īpašo dienu īpašu.

Vakara izskaņā visi ēda svētku torti, teica tostus, baudot šampanieti un pavadot laiku sarunās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu