LNMM rīko "Dāvanu darbnīcu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

19. un 20. decembrī Latvijas Nacionālais mākslas muzejs rīko Dāvanu darbnīcu. Aicināti visi, kas uz svētkiem vēlas iepriecināt tuviniekus un draugus ar pašdarinātām, oriģinālām, sirsnīgām dāvanām un apsveikumiem!

Dāvanu darbnīca būs atvērta no plkst. 12:00 līdz 16:00: gatavosim kartītes, dāvanu kastītes un eglīšu rotājumus, iedvesmojoties no latviešu glezniecības vecmeistara Johana Valtera darbiem.

Sestdien, 19.decembrī, Dāvanu darbnīcā viesosies Ilze Kupča un Ilze Vītola (Mākslas izglītības centrs TRĪS KRĀSAS). Būs iespēja izmēģināt Valtera gleznai „Tirgus Jelgavā” veltīto spēli.

Svētdien, 20.decembrī, idejas dāvanām piedāvās māksliniece Baiba Sprance. Līdzi jāņem mājās neizmantoti sīkumi – dažādi auduma, papīra gabaliņi, pogas u.c. materiāli.

Sakarā ar to, ka iedvesmu darbnīcai varēs smelties izstādē "Johans Valters 1869 – 1932", ieejas biļete izstādē būs arī ieejas biļete Dāvanu darbnīcā: pieaugušajiem – 2,50 Ls; skolēniem, studentiem un pensionāriem – 1,50 Ls; ģimenei (1-2 pieaugušie ar 1-4 bērniem līdz 16 g.v.) – 4,00 Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu