"Depo" tradicionālā "Pludmales ballīte"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 3.decembrī, klubā "Depo" notiks ziemas tradicionālā "Pludmales ballīte", kurā spēlēs dažādas pašmāju grupas, informēja pasākuma rīkotāji.

Kopumā "Pludmales ballīte" tiks rīkota jau 11. gadu, taču klubā "Depo" tā notiks jau devīto reizi.

Līdzīgi kā katru gadu, kluba Lielajā zālē tiks izbērtas smiltis, kur viesi varēs dejot basām kājām. Tāpat spēkā paliks noteikums, ka klubā jāierodas vasarīgos apģērbos, kam mugurā jābūt jau pirms ieiešanas klubā.

Tiem, kuri ieradīsies, atbilstoši tērpti, ieejas maksa "Pludmales ballītē" būs divi lati, bet pārējiem ieejas biļete maksās četrus latus.

Šīs ballītes neatņemama sastāvdaļa ir Latvijas populārākā regeja vienība "Striķis", kas arī šoreiz klausītājus priecēs ar savu mūziku. Tāpat ballītē spēlēs grupa "Mango" un turbo folka grandi "Oranžās brīvdienas". Nelielu intrigu sola grupa "Ai Compadres", taču bez grupām par dejām rūpēsies meitenes no dīdžeju apvienības "Crystral", kā arī spēlēs "Depo" ierastie dīdžeji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu