"OKartes skatuve" jāpamet grupai "nu un"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto /LNT

Piektdienas vakarā pēc šova "OKartes skatuve" koncerta skatītāji lēma, ka šovs divas nedēļas pirms fināla jāatstāj grupas "nu un" diviem atlikušajiem dalībniekiem - Didzim Bordo un Valteram Osim.

"Prieks, ka varam aiziet tagad - to darām ar smaidu sejā. Esam atraduši cits citu un turpināsim darboties tālāk kā grupa," atvadoties no šova, teica puiši.

Pēc skatītāju balsojuma 1.vietā ierindojās "4 vēji", 2.vietā - "Jātnieki", 3.vietā - "Kā viens", 4.vietā - "T-Band".

Atgādināsim, ka šonedēļ šova "OKartes Skatuve" dalībnieki ar dažādām prieka un joku dziesmām ļāvās jautrības vilinājumam, aicinot smaidīt un smieties arī visus skatītājus: "Jātnieki" veltīja himnu brunetēm, "Kā Viens" iejutās pavāru lomā, "T-Band" soliste Košā bija mainījusi matu krāsu uz oranžu, "nu un" puiši visus veda uz Pļaviņām, bet "4 Vējiem" viss bija vienalga.

Mūzikas ražošanas darbnīca uz "OKartes Skatuves" nav pārstājusi darboties ne brīdi. Tāpēc arī šoreiz visa uzmanība tika veltīta dalībnieku radītajiem skaņdarbiem, kuri pēc pagājušā koncerta "nu un" sarīkotā "sprādziena" solīja ne vienu vien pārsteigumu, turklāt eļļu radošajai ugunij pielēja skatītāju atbalstītā Ivara Kļaviņa atgriešanās šovā...

Žūrijā šovakar bija Guntars Račs, humoriste Jana Kalniņa un mūziķis Juris Kaukulis.

"Muzikāli abas grupas bija mūsdienīgas - tas ir tas, ko es gribēju saklausīt. Ja kāds no viņiem pametīs šovu, tas būs zaudējums," atzina Guntars Račs, kurš paziņoja, ka no šova izbalso Māri Grigali. Savukārt grupas "Dzelzs vilks" līderis Juris Kaukulis uzsvēra - abiem šova dalībniekiem bija labs priekšnesums, un viņam ļoti paticis uzstāties kopā ar Košo.

Savukārt "tviterī" parādījusies ziņa, ka pirmdien šovā ievāksies dziedātāja Olga Rajecka. Jāpiebilst, ka viņa nav pirmā mūziķe, kas uz kādu brīdi ievācas šovā - pirms dažām nedēļām "šovmeņu" dzīvi izmēģināja Andris Kivičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu