"Gandrīz ideālās vakariņas" Ziemassvētku noskaņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

No 12. līdz 15. decembrim TV3 raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas" valdīs īstas Ziemassvētku noskaņas, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Ko ēd Ziemassvētku vecītis?!

Atklājot kārtis, pirmais vakars ar "Gandrīz ideālām vakariņām" tiks aizvadīts pie Ziemassvētku vecīša, kurš šo lomu pilda jau 30 gadus no vietas – pie Aināra Ašaka. Viņa gatavotā vista, kas pildīta ar pankūkām, vien ir ko vērta. Ainārs Ašaks jeb Ziemassvētku vecītis pārsteigs viesus ne tikai ar receptēm, bet arī ar spēju radīt īstu svētku noskaņu.

Perfektā viesošanās

Arī turpinājums neliks vilties, jo savā perfektajā mājoklī aicinās tikpat perfektā Krīstīne Līpiņa, kura ir titulēta skaistuma karaliene un biznesa haizivs. Viņas rūpals šajā laikā cieši saistīts ar mazo meiteņu pārvēršanu par princesēm un sniegpārsliņām. Kristīne ir bērnu apģērbu veikalu MiniMode īpašniece. Kā atklājās, viņa ir izcila pavāre, un pēc viesošanās viesi ieteica pašai atvērt savu ēdināšanas uzņēmumu – vismaz trīs klienti viņai esot nodrošināti.

Cūkgaļa šokolādē

Trešajā vakarā viesus sagaidīs lauku sētā – ciemiņus uzņems vēl viena skaistule un vislabāko svētku pasākumu organizatore Sindija Vilde-Spinga. Vai viņas spēja, sarīkot svētkus citiem pašai palīdzēs vai gluži otrādi – traucēs?

Foto: Publicitātes foto / TV3

Sindija viesiem piedāvās vakaru šokolādes noskaņās, būs iespēja baudīt cūkgaļu šokolādes mērcē. Pat rūdītais pavārs un Ziemassvētku recepšu autors Elmārs Tannis, kurš ir ceturtais dalībnieks, atzina, ka Sindijas piedāvātā cūkgaļa šokolādē ir kas tāds, kas bija pārsteigums pat viņam – īstam garšu baudītājam un pazinējam.

Ceļojuma vietā vakariņas

Elmārs Tannis savās vakariņās ar ēdiena kvalitāti un garšu buķeti, protams, spēs pārsteigt, taču kāda būs izklaide – par to nav nojausmas nevienam.

Pēc piedalīšanās raidījumā Elmārs atzina: "Kādu laiku darba dēļ man nav sanācis nekur aizbraukt, bet šīs četras dienas bija kā ceļojums, kura laikā aizmirsās visas ikdienas gaitas un rūpes, jo prātā bija tikai "Gandrīz ideālas vakariņas".

"Gandrīz ideālas vakariņas" Ziemassvētku noskaņās - no 12. līdz 15. decembrim ik dienu plkst. 18 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu