Justs pirms došanās uz Eirovīziju uzņem pikantu «Heartbeat» versiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Justs Sirmais, 21 gadu vecais Eirovīzijas 2016 dalībnieks, kas šogad pārstāv Latviju, internetā publicējis savu pirmo videoklipu, kas radīts dziesmai «Heartbeat», ar kuru viņš uzstāsies starptautiskajā dziesmu konkursā.

«Mēs vēlējāmies pastāstīt par to, ka mīlestība rodas ne tikai ar pirmo acu skatienu, bet arī ar pirmo smaržu,» pastāstīja Andžejs Gavrišs, dziesmas «Heartbeat» klipa režisors. «Par to, kā mīlestība var reibināt mūsu prātus un izdarīt izvēli mūsu vietā. Var sacīt, ka tas ir stāsts par sievietes smaržu.»

Pats Justs, 2016. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas pārstāvis, pastāstīja, ka videoklipa filmēšana ilga divas dienas, notika filmēšanas paviljonā ar vairākām dekorācijām, savukārt galvenās varones lomu spēlējušas trīs aktrises uzreiz!

«Šajā mūzikas videoklipā mēs apspēlējam šīs dziesmas būtību, kas ir par sarežģītām attiecībām, un arī sižetā ir apspēlēts tas, ka mūsu personībai ir dažādas šķautnes, gan labas, gan sliktas, un tas ir arī parādīts video.»

Īpašu pateicību Justs un videoklipa filmēšanas komanda izsaka «Live Riga» un Rīgas domei, kas atbalsta jauno Eirovīzijas dalībnieku. Klips tika uzņemts ar «Imagine Pictures» video ražošanas kompānijas palīdzību.

Mūzikas videoklipa producente ir Jūlija Fricsone, kura producē arī pašu mākslinieku. Savukārt mūzikas videoklipa režisors ir Andžejs Gavrišs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu