Nedēļas jaunās filmas (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē uz kinoekrāniem iznāk Martina Skorsēzes trilleris par gangsteriem un policistiem, Kevina Kostnera jaunākā filma un kā jau melnajā piektdienā pienākas - šausmu trilleris.

Atkritēji (The Departed)

Kad Bostonas policija gatavojas uzsākt organizētās noziedzības apkarošanu, jauniņais policists Billijs Kostigens veiksmīgi iefiltrējas noziedzīgajās aprindās un drīz vien iegūst mafijas bosa Kostello uzticību. Tajā pašā laikā rūdītais noziedznieks Kolins Salivans, būdams ziņu pienesējs mafijai, iefiltrējas policijā un drīz vien jau pretendē uz augstu posteni Speciālās izmeklēšanas vienībā. Katrs no viņiem dziļi iesaistās šajā riskantajā dubultajā dzīvē, vācot informāciju par vienas un otras puses plāniem. Bet, kad abām pusēm - gangsteriem un policijai - kļūst skaidrs, ka viņu vidū ir nodevējs, Billijs un Kolins pēkšņi ir apdraudēti un steidzas atmaskot pretinieku, lai glābtu sevi...

"Atkritēji" ir slavenā kinorežisora Martina Skorsēzes ("Ņujorkas bandas", "Aviators") jaunākā filma, kurā lomas atveido dažādu paaudžu Holivudas zvaigznes - Leonardo Di Kaprio, Mets Deimons, Džeks Nikolsons, Alekss Boldvins, Martins Šīns u.c.

Glābējs (The Guardian)

Pēc nesen pārdzīvotās traģēdijas, kad glābšanas darbos jūrā gāja bojā visa viņa komanda, Bens Rendals tiek nozīmēts par instruktoru elites glābšanas skolā. Pārvarot zaudējuma emocionālo traumu, Bens ar entuziasmu uzsāk apmācības procesu, pielietojot savas netradicionālās metodes un apgriežot ar kājām gaisā visu līdzšinējo treniņu programmu. Starp viņa skolniekiem uzrodas Džeiks Fišers - godkārīgs peldēšanas čempions, kurš visur un vienmēr grib būt pirmais. Apmācības procesā Benam izdodas palīdzēt Džeikam apvienot viņa talantu un pašpārliecinātību ar pašatdevi izvēlētajam darbam. Taču galvenais pārbaudījums viņus gaida pēc apmācības kursa beigām, kad viņi tiek nosūtīti veikt bīstamu uzdevumu Aļaskā.

Režisora Endrū Deivisa filmā "Glābējs", kas septembra beigās iznākusi uz kinoekrāniem, galvenajās lomās Kevins Kostners un Eštons Kačers.

Niknuma varā 2 (The Grudge 2)

Filma "Niknuma varā 2" ir pirms diviem gadiem uzņemtās filmas turpinājums, Pirmā daļa tika uzņemta par 15 miljoniem dolāru, tomēr nopelnīja vairāk kā 135 miljonus. Loģiski, ka tika filmēts turpinājums...

Uzzinot, ka māsa Kerina ir cietusi negadījumā Japānā, jaunā sieviete Obrija lido uz Tokio māsai palīdzēt. Taču drīz viņu līdzīgi kā māsu Kerinu piemeklē mistisks lāsts. Pārdabiskais spēks, kas piepilda cilvēku ar niknumu un izplatās tālāk nākamajos upuros, saved kopā iepriekš nepazīstamus cilvēkus. Viņi nolemj atklāt ļaunuma noslēpumu, lai glābtu savu dzīvību.

Filmas režisors, ir Takeši Šimizu, lomās Ambera Tamblina un Ariella Kebela un Sāra Mišela Gelāra.

"Cilvēkbērni" (Children of men) no 20.oktobra. Laimē ielūgumus

Filmu "Great Expectations" un "Y tu mama también" režisora Alfonso Kuarona jaunā filma!

Filmas darbība risinās 2027.gadā. Cilvēce ir zaudējusi spēju radīt pēcnācējus, tādēļ ziņa par to, ka jaunākais, 18-gadīgais pasaules iedzīvotājs ir gājis bojā, izraisa satriecošas sekas. Visapkārt valda haoss, tādēļ bijušajam radikālo spēku pārstāvim ir jāaizsargā vienīgā sieviete uz pasaules, kura gaida mazuli. Galvenajās lomā Klaivs Ouens, Džulianna Mūra, Maikls Keins u.c.

Filmas latviskotais nosaukums oficiāli ir "Cilvēces bērns". Diemžēl vietējais tulkotājs kārtējo reizi ir izrādījis "gudrāks" par filmas režisoru/producentu un filmas nosaukumu interpretējis pēc sava prāta.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu