Uz «Kubana» skatuves krievu panki «Tarakany!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no grupām, kas šovasar uzstāsies rokfestivālā «Kubana», kas jau otro gadu no 11. līdz 14. augustam norisināsies pašā Rīgas sirdī - Lucavsalā, būs Krievijas pankroka grupa «Tarakany!», informē festivāla rīkotāji.

Nesenajos grupas jubilejas koncertos varēja redzēt uzrakstu «Tarakany! - 25 gadi», kas vairāk asociējas ar grupas dalībnieku, nevis ar pašas grupas, vidējo vecumu, jo tieši tik daudz jaunības un aizrautības viņi iemieso. Liekas, ne tik sen sākām aizrautīgi klausīties viņu pirmās dziesmas, dejojam pie tām klubos, bet nu jau 2016. gads un 25 gadu jubileja. Protams, «Kubana» nevarēja atstāt bez ievērības šo ievērības cienīgo notikumu, it īpaši ņemot vērā, cik cieši saistīti ir festivāla un grupas likteņi.

Sasnieguši divdesmit piecu gadu vecumu, «Tarakany!» ir vislabākajā formā un katrā koncertā uzstājas, it kā tas būtu pēdējais, spiežot ārā maksimāli daudz roka no savām ģitārām un bungām un sviedru no krekliem.

Festivālā uzstāsies arī grupas «Vopli Vidopļasova», «Kirpiči», «Tarakany!», «Noggano», «The Subways», «Nashville Pussy», «Enter Shikari», «Guano Apes», «Eskimo Callboy» u.c.

Atklāšanas dienai būs īpaša ieejas maksa 14,99 eur.

Biļetes pieejamas «Biļešu serviss» sistēmā

Festivāla mājas lapa:

«Kubana» ir starptautiska mēroga muzikāls notikums, kurš ik gadu Krievijā pulcēja simtiem tūkstošu apmeklētāju kopš 2009. gada. Festivāls 2015. gadā tika pārcelts uz Rīgu, jo to pēc pareizticīgās baznīcas prasības aizliedza Krievijas Kaļiņingradas apgabala varasiestādes. Kopumā pirmo festivālu Rīgā apmeklējuši aptuveni 15 000 cilvēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu